Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

<40 kg!

Jo men en sak var ju ändå bra med doktorn idag! Hon frågade mig när hon skulle skriva ut antibiotika till mig om jag vägde mindre än 40 kg!!! Alltså ganska bra ögonmått hade hon ju i varje fall he he, jag kanske inte behöver banta trots allt?
Börjar nästan se fram emot  beach 2007 med mina 57,3 kg om andra tror det kan var <40!

Ringde vetrenären (hur stavas det? Provar lite olika stavningar, kanske får rätt någon gång) som var lite mer djur-vän än ovan nämnda doktor. Veterinären trodde inte att det var nödvändigt att avrätta Z, inte ens att det var nödvändigt att behandla honom, att det mest var människo-doktorer som trodde det behovet fanns vid smittspriding. Människor kysser sällan djupt med rått- och fågelätare. Vetrinären skulle återkomma om saken till oss i morgon.

Kommentarer
Postat av: Monika

Du ser, veterinärer är klokare än människodoktorer! Min X ska till veterinären (systern till du vet vem) på fredag och rakas i narkos. Han har en del besvärliga, för att inte säga omöjliga, tovor i pälsen.
Vila nu upp dig till det är arbetsdags för dig! Nu ska jag äta kvällsfrukost och massor av kaffe innan jag ger mig av till Det Stora Sjukhuset.

2007-04-16 @ 17:59:38
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy till Monika!

Skratt skratt! Skickar du din X-man till veterinären för att bli rakad i narkos! Blir han tovig?? Ha ha fniss... Bryr du dig om det även nu för tiden? Vad säger din nuvarande om det???? Din X-man kanske ska börja använda balsam i "pälsen" så han inte behöver sövas utan kan fixa det själv hemma i duschen framöver? Skrattar så jag gråter men jag vet ju vems hans veterinär är... Trevlig natt! Hälsa alla jobbare!

2007-04-16 @ 18:25:51
Postat av: Monika

Ha, ha, ha... Min X heter Xanthos och är en Norsk skogkatt. Han är absolut den främste mannen i mitt liv, om man bortser från min son förstås som har sin givna plats i hjärtat. Övriga karlar kan aldrig konkurera med en katt! Du har väl hört om kvinnan som satt upp ett anslag med texten: "Min man har rymt och tagit med sig katten. Hittelön till den som har upplysningar. Jag saknar katten!"

2007-04-16 @ 18:44:26
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: majjanw

Du undrade om Karin krut bloggar,inte än men jag jobbar på det..

2007-04-16 @ 19:28:36
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Borthy till Monika

Nä, karlar har svårt att konkurera med katter, håller med dig! En katt kan till och med ligga nära hela natten! Jag vill dock påtala att jag vill vara den enda musen i sovrummet...men så är sällan fallet om Z får bestämmma, där sköter sig karlar i allmänhet bättre, Z är väldigt ombytlig!

2007-04-17 @ 11:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0