Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Är det Strump-tomten som plockar min handväska full med skräp?



...Någon måste det ju vara? Jag börjar misstänka folk på jobbet så smått...  Kan det vara den personen som också ger mig sin plus-flex? Jag får alltid så fruktansvärt mycket plus-flex på mitt flexkonto som omöjligt kan vara ihoptjänad av mig... jag går tidigare och så där... I bland har jag till och med skojjat om att jag måste av någon anledning få hela avdelningens plusflex in på mitt konto... Tänk om det kunde var deras löner in på mitt konto i stället?? Mums! ...  Man får vara nöjd med att det är klinikens plus och inte minus-flex jag får! ( Vi måste tala tyst om det här så att inte bemanningsassistenten anar ugglor!)
Nån jäkel är det ändå som stoppar min handväska full med gamla rapportlappar och pennor och flera hundra kronor i en-kronor och liknande. En-kronorna öste jag ur med spade och gav till äldsta grabben som betalat glassbilen med 99 kr av sina egna pengar i dag och jag kan säga att han gjorde en bra affär, det var väl investerade pengar för honom, god avkastning med den räntan, det var långt över hundra i en-kronor!
Rapportlapparna, 4,7 kg stoppade jag i en sopsäck och tog med till jobbet så i natt ska jag ha ett lång-snack med tuggen!
...Pennorna, jag måste erkänna, det är jag som är penn-tjuven! men jag är en ärlig sådan, jag snor allas pennor jämt, lägger dagens skörd vid dagens slut i min handväska. Jag är ändå en ärlig penntjuv för jag brukar några gånger per år samla i hop en Ica-kasse med pennor hemma och ta med till jobbet och frikostigt dela ut till behövande.
Tro det eller ej men jag gjorde något dumt... jag köpte en ännu större handväska än den som jag redan hade så att det ska bli ännu mer att rensa ut nästa gång!
Förutom mitt handväskbyte har dagen varit odramatisk. Sovit till 15.00 ( Ville sova längre men vaknade.) 3 gånger har telefonen ringt men när jag svarat nere i köket har ingen varit där! Terror!!!
Vid 15-tiden, strax efter att jag klev upp ringde en väldigt trevlig telefonförsäljerska som ville sälja rakblad och hyvlar till mig och vi hade så trevligt snack att jag gick med på att köpa av henne! Vad ska jag med dem till? Jag har ju ingen generande hårväxt utan är av naturen slät som en barnarumpa! (nästan...)
A kom hem av sig själv och E hämtade jag hos en kompis. J kommer inte hem förrän väldigt sent från Norge så svärmor kom för att sova över en natt till och barnvakta.
Nu ska jag berätta en till sak som ni säkert funderat över: Vem fasen det är som köper och äter fiskpinnar? Det är jag! Vi äter det i bland och i dag var en sådan dag. Kokt potatis, fiskpinnar och Créme Fraiche med örtsmak. Jag tog en snabbdusch som var o-snabb och stack sedan till jobbet.

Kommentarer
Postat av: Monika

Jag köper och äter också fiskpinnar ibland. men inte så ofta numera.
Jag kan avslöja att jag har ett flertal gamla utslitna handväskor i mitt hem med papper och prylar kvar som måste sorteras innan väskorna kan kastas. Undrar vem det är som stjäl min tid, hinner ju aldrig någonting. Det är för mig som för Gud i 1:a Mosebok:"...och det blev morgon och det blev afton...". Men för mig är det inte bara i 6 dagar, utan så är det varje dag att det är morgon och kväll nästan samtidigt och någon har bara snott tiden däremellan. Vem kan det vara?

2007-04-25 @ 02:30:31
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy TILL mONIKA

Om vi vore anställda på samma företag skulle jag tro att din tid har transformerad till plusflex på mitt flexkonto?? Men nu är vi ju inte vid samma bolag så det måste vara någon annan som är tidskurken?
Jag som inte är så insatt... blev det kväller och morgon för Gud bara sex gånger??? Då är vi ju ändå väldigt priviligierade som får ha morgon och kväll stup i ett, massor av gånger även om det går för fort. För tidig solnedgång. Kan man söka för det?
Du! Jag kom på något! De lurar oss! De har gjort för som som för hönsen! Tänder och släcker lampan oftare så att vi får kortare dygn! Kan det vara så? Det har säkert med nya arbetstidslagen att göra...eller diffkorrigeringen...

2007-04-25 @ 02:47:03
Postat av: Monika

Nja... det blev säkert morgon och kväll för Gud-fader mer än dessa 6 dagar. Men han utförde ju sitt stora projekt på dessa få dagar medan jag knappt kommit igång med mitt på närmare 19000 dagar.
Om man söker för för tidig solnedgång skickas man till norrland (ovan polcirklen) för rehabiltering.
Misstänkte nog att det där med sommartid är ett sätt att lura oss att arbeta mer, hönsmetoden kallas det visst.

2007-apr-25 @ 04:01

2007-04-25 @ 04:08:35
Postat av: Borthy till Monika

Han arbetade så målmedvetet då, de 6 dygnen. Varför inte längre? Varför måste så många lida? Kanske lite tung fråga att svar på så här på morgonkvisten.
Kanske jag kan svara på den själv snart då jag nog kommer att bli intelligent inom kort, åt ju fiskpinnar i går kväll och ska äta fiskgratäng nu. Mitt projekt är också svårstartat... har inte ens någon projektplan. Hur ser ditt projekt ut?

2007-04-25 @ 04:16:58
Postat av: M

Teodicéproblemet är nog lite för tungt att diskutera eller ens tänka på så här dags.
Min projektplan är som Tigers - ständigt nya projekt som ofta avslutas i förtid när något nytt dyker upp.

2007-04-25 @ 04:53:24
Postat av: Junitjej

Kul att du liksom jag har fastnat i bloggträsket!

2007-04-25 @ 06:26:49
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Pensionären

Hm? Ska det bloggas så här mycket är det lika bra att jag börjar arbeta igen.Hinner ju inget annat än att läsa och skriva ut till Wanja.

2007-04-25 @ 14:39:34
Postat av: Borthy till Monika

Betalar försäkringskassan rehab ovan polcirkeln? Jag tror verkligen att jag lider av bipolär sjukdom, har både förtidig solnedgång men också för tidig soluppgång i bland speciellt på lediga helgmorgnar...

2007-04-25 @ 15:36:10
Postat av: Borthy till Pensionären

Tur att du gick i pension så du nu hinner blogga med oss! Skriver du ut allt vi skriver? Det kan ju vara kul att läsa någon gång i framtiden faktiskt.. Vad säger mormor om våra liv?

2007-04-25 @ 15:38:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0