Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Full rulle när man tar det lugnt!

PingstliljaZ i ?ppeltr?det
Dessa 2 kort tog jag i morse när jag skulle lämna killarna på skolan. 1 Pingstlilja i rabatten och en Z i äppelträdet.
Direkt efter att jag lämnat killarna ringde jag och beställde tid hos tandläkaren och sedan ringde jag till läraren i minsta grabbens klass och bestämde ny utvecklingssamtal-tid för honom, YES! 2 surdegar avklarade på mindre än 5 minuter. Sen åkte jag till badhuset och lade mig i solariet kl 09.00. 20 minuter senare simmade jag 40 längder i bassängen och sedan hårinpackning i ångbastun där jag för övrigt fick sitta helt ensam i lugn och ro!
Bra start på dagen. Åkte hem och åt gröt, drack kaffe och beställde tid hos frissan till i morgon för topp-pimpning!
Drog i väg en sväng till Kungens kurva. Köpte först presenter till i helgen då E ska på bowlingkalas till sina 2 klasskompisar. Köpte gossarna varsin fin fotboll som omväxling till alla Bionicles som de ger varandra på födelsedagen men sällan leker med.
Efter det begav jag mig till KappAhl för att byta en skjorta som jag köpt för liten till A. Köpte lika dana till pojkarna att ha på skolavslutningen, vit/blå-randiga. Tyckte jag tog i så jag sprack och köpte den storlek som jag trodde äldsta grabben har till yngsta och 2 stolekar större till äldsta men tji fick jag, de har växt så det knakar! Jag hänger inte riktigt med, jag och A har samma sko-storlek och jag kan låna hans Converse när han inte märker! Sen blev det till att shoppa loss på systemet, vi ska ju ha gäster, så man slipper trängas med alla andra där till helgen. ( Fick tyvärr inte visa leg.)
SEN: IKEA! Vandrade runt där men fick inte riktigt den goda känslan av att jag ville shoppa loss (den kom väl tidigare, på systemet ). Köpte 18 st köksglas eftersom våra befintliga måste man ha böjjelse för att vara fakir för att våga dricka ur och uppskatta.
Sen är det det där med udda grejjer, typ strumporna ni vet... får ingen harmoni när något är udda som inte ska vara udda.
227650-66
Jag har köpt stora fina vinglas på IKEA för en tid sedan. De säljs 2 och 2. För inte så länge sedan gick ett sönder och det stör mig något förskräckligt att se dessa udda glas som är kvar. Köpte 2 till idag men inte hjälper det! Har god lust att slå sönder ett till bara för att harmonin i glas-skåpet skall återställas! ( Hu... det låter riktigt sjukt det här! Måste ta upp det med Dr Dängroth om jag lyckas få någon tid...)
När man är ute i den sköna solen och värmen idag är det ju underligt att jag faktiskt gick till solarioet idag. Nu lite kaffe på altanen och invänta "buset" som kommer från skolan snart. De har sannorligt kompisar med sig. Ska skärpa till mig med matlagningen idag!
Jag är verkligen så jätteglad att ni besöker min blogg! Riktigt galet glad blir jag om ni  sätter en liten signatur i kommentarer ( om ni inte har lust att skriva en liten kommentar förståss vilket är det allra roligaste)! Det räcker ju att jag begriper vem ni är! Kram


Kommentarer
Postat av: Pensionären

Blir svettig bara jag läser allt Du hunnit med idag.
Svettig är jag oxo för jag har satt potatis på stora och lilla landet nyss, MED KÄRA FARS välsignelse och så har jag läst M:s blogg. Vad duktig hon blivit med kamera och bilder. JÄTTEKUL!
Det är bara en sak ibland,ni använder en massa konstiga ord som jag inte vet vad dom betyder. Men är man Pensionär så är man.Ska se om jag hinner samla ihop dom någongång och sätta mej ner med ett lexikon.Ta bara det här ordet TRACKBACK t.ex.

2007-04-26 @ 15:02:05
Postat av: Borthy till pensionären!

Bra med potäterna, det blir gott! Jag vet fortfarande inte heller vad trackback är men skit samma.. om ingen kan berätta för oss?
Vad kan det annars vara för ord som vållar huvudbry? Har ju till och med skrivit att jag satt på altanen och inte det där andra stället...he he..

2007-04-26 @ 15:18:17
Postat av: majjanw

När du laddar bilderna kan du välja olika pxlar. Jag brukar ta från 200- 300 px.
Skiftnyckeln har jag när skruvarna ramlar ut ur öronen, och vips så sätter jag fast dem igen...
Jag brukar inte ha den så synlig...Nä, jag tror att det är GPS- sändaren du syftar på..
Du kan ju börja bli proffisionell bloggare på heltid, med lön ( sponsorer) och allt. Nämn bara deras namn ibland...
DARR, allt väl med mej, du kan ju själv se på bloggen min. Kanske ses vi hos Borthys altan i sommar över ett glas vitt/rött. Det vore drevligt.

2007-04-26 @ 15:35:49
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: majjanw

Föresten Borthy. Vad som finns i skatterna är en hemlighet man tar med sig i graven.

2007-04-26 @ 15:37:15
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: majjanw

Var du oxå på ikea idag???

2007-04-26 @ 16:26:27
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Monika

Trackback är ett sätt att uppmärksamma andra bloggare, utan att länka till dem, om att du har skrivit något som relatarar till samma sak som de har skrivit om. Detta gör att du kan uppmärksammas av den berörda bloggaren om du t.ex. har skrivit om, eller vidareutvecklat något som de jobbar med.

En Pingback utgöra av att du skriver en länk i din artikel till någon annan som också använder wordpress, eller liknande pingback-system. Om de har ingång pingback på sin blogg får de en notis om att du länkar till dem i din blogg. Om du vill lära dig mer ingående om pingback så gör du det här!

Man kan tänka på trackback och pingback som referenser i en uppsats.


2007-04-26 @ 17:29:20
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Monika

Det skulle ju till en länk också.
www.hixie.ch/specs/pingback/pingback

2007-04-26 @ 17:40:49
Postat av: Borthy till Monika!

Jasså, för tidig soluppgång i dag igen? Slälv går jag mot afton! Jag är rädd för att du får visa det där med track- och pingback lite mer ingående IRL för jag är lite trög! Än så länge är jag ju i officiella dagbokstadiet med min bloggning men det kan ju bli ändring med tiden! Ska du jobba i natt igen?

2007-04-26 @ 17:42:40
Postat av: Monika

Ja, det är alltid för tidigt att gå upp. Ska på ett möte i Jakobsbergskyrkan, om sammarbetet med dövkyrkan, först och sedan jobba.
Jag försökte trackbacka mitt senaste blogginlägg till dig. Men det funkar inte alltid för mig. Du borde fått en länk som hänvisar till det. Men jag återkommer.
Pinga är däremot kul, om man gör det till de tidningsartiklar man skriver om. Det är inte alla som tar in pingningar, men DN gör det ju och då står det bredvid artikeln att man bloggat om artikeln och man får MASSOR av besökare (kanske, beroende på ämnet) till bloggen.

2007-04-26 @ 17:50:35
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Pensionären

Det här med ord igen,pinka vet jag ;-)) men att pimpa eller vad sjutton ni skriver.Sen det här som M skrev om,caching? Krypterar ni språket för att den stackars Pensionären inte ska få reda på allt ;-))ni pysslar med. HÄNSYYYYN som Malin sa.

2007-04-26 @ 19:51:46
Postat av: Borthy till pensionären.

Caching är det där so Majjanw och hennes polare gör, letar skatter med GPS, folk byter skatter med varandra om jag fattat rätt. "Pimp my ride" är ett tv-program på ZTV där de gör om bilar som är skrothögar till västa vrål-åken. Man kan ju lätt tänka sig själv som en skrothög som måste Pimpas "snyggas upp". Det var väl Stein som bad om HÄÄÄNSYN... eller

2007-04-26 @ 20:23:54
Postat av: majjanw

NÄ nÄ nÄ...
Nu åter till ordningen.

1. Min vän Malin skrek HÄÄÄÄNsyn från tältet på någon camping när vi var små.

2.Pimp my ride, kommer ursp från MTV. Rätt med att " hotta upp någonting", men pimp betyder också hallick....

3. Man kan om man vill ta ett föremål ur en cach och lägga det i någon annan cach. Vissa föremål har rest runt jorden. Man skriver också i en liten loggbok i cachen att man varit där.

2007-04-26 @ 20:35:58
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Monika

Nu vet jag varför jag hela tiden misslyckas med att lägga upp en trackback hos dig. Den funktionen är avstängd hos er pga SPAM-problem.

2007-04-27 @ 01:28:21
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0