Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

God morgon onsdag.

Nu är jag omvänd ordentligt igen. I går var jag trött och lat hela dagen men nu har jag sovit som en död i natt så nu är jag på gång igen.
Jobba i eftermiddag.
I går kväll var jag och storhandlade. Var då lite inspererad av GI och köpte hem nyttigt för att börja men i dag känns det inte lika motiverande... tänkte att kanske kan man köra en liten detox först, avgiftning på socker...
Gjorde en invägning efter frukost som inte var helt rolig att se... 58 kg! Kanske inte ni tycker låter så mycket men jag är ju inte så lång och man känner när kläderna börjar korva på kroppen. Dax för attack!!!!
Katten Z har en förmåga att dra till sig kattloppar och fästingar. I går kväll fick han uppleva vårens första dusch med schampoo! Han blir så väldigt liten efteråt... oj så han ser ut då! Har ni provat att blöta ned katter ordentligt? De ser mer ut som råtter! Nu  på morgonen är han dock återställd igen. Nu blir det dusch en gång i månaden med ohyrebekämpning. Ska nu med äldsta grabben till tandställningstandläkaren för att se om han behöver en, han borde behöva en om mina gener har slagit igenom där. Sen till jobbet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjena moss.
Det gröna teet är ju det där lite EXTRA nyttiga teet, man kan toppa det med en slät kopp kaffe efteråt, då blir man på topp.
Du skulle sätta in en bild på Z när han är ny shampoonerad, mitt hjärta skulle brista av kärlek till en sån stackars krake. Jobb jobb..

2007-04-11 @ 12:50:16
Postat av: majjanw

det är ju såklart lillsystra som skrev den föregående kommenteren. Glömnde signera. Hej

2007-04-11 @ 15:46:57
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Darrling

Hej Darr :)
Det här ser ju ut att vara din grej! Ska titta in lite då och då och läsa här om dina vardagsgrejor. Övrigt tar vi på sms :)
Kram!

2007-04-11 @ 21:15:34
Postat av: Borthy

Hej One of two!
Undrar om det är så här man gör när man kommenterar en kommentar? Hoppas det. Tack för din kommentar och för att du varit inne och läst och för att jag får vara på din lista!!!
Jo, det är nog som du säger... det är kött man vill åt! Jag hoppas som sagt att du inte vill göra GI-pålägg av min katt?! Har du en blogg?

2007-04-12 @ 16:12:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0