Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Inte shorts idag!

Tisdagmorgon. God morgon!
Barnen är hemma och avdödar sina bakterier och jag ska jobba kvällspasset senare men då får maken ta över "vaben".
Vetrenärin ringde nyss, hon var hyggligt upprörd över att så många läkare tror vi har samma flora som våra husdjur! Hon tyckte inte det fanns anledning alls att avrätta eller behandla Z med antibiotika. Hon hänvisade även till en ytterst kompetent vetrenär på området, Kristina Greko på Vetrenärmedicinska anstalten som arbetet 25 år med forskning om antibiotika på hund och katt! Så det så!!! ( Om ni minns så var människo-doktorn inte ens så gammal som specialistvetrenärens karriär!.... eller så var det så att specialistvetrenären inte slipper ut från anstalten????))
Nu tror jag att det måste bli lite frukost och dusch. Det är grå-väder ute idag. Måste också tänka på att vika 300 kg tvätt som jag samlat på mig i soffan. Snart slipper man åtminstone så jäkla mycket strumpor i tvätten när barfota-säsongen startar på allvar! Om ni vill kan jag lära er lite bra trick hur man handskas med strumpor i tvätten men det får bli vid senare tillfälle, nu frulle.

Kommentarer
Postat av: Monika

Nu ska jag strax gå och lägga mig bredvid min hög med 500 kg tvätt som jag inte orkar vika.
Jag har varit tvungen att fixa en massa saker innan sömnen kan få infinna sig. Som du säkert sett hos mig så är jag föreningsaktiv och det innebär en del pyssel ibland. Typ mail, telefonsamtal och liknande.
Jag gissade att din senaste kommentar inte var avsedd att publiceras? Den adress du gav mig funkar förresten inte. Nån bokstav som blev fel kanske?

2007-04-17 @ 11:02:08
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: lisa

det finns en liten lucka bak på alla tvättmaskiner det är där alla strumpor som man inte hittar maken till försvinner,sen kommer strumptomten och hämtar dem så att man aldrig ser dem mer.

2007-04-17 @ 12:08:32
Postat av: Borthy till Lisa!

Min son A säger att det inte finns strump-tomtar??? ( Men han vet ju inte....jag tror som du, på tomten!!!)
Jag ska snart berätta om mitt strumtrick men just nu hinner jag inte, måste in i duschen och sen till jobbet. Varmt välkommen till min blogg! Kan jag hitta din blogg någonstans och läsa?

2007-04-17 @ 12:39:37
Postat av: Pensionären

Pensionären läser Bloggen varje dag utom den
16 maj t.o.m. 18 maj 2007 då Pensionären med "gube"
åker till Gotland."Säsong" stavas med "ä"

2007-04-17 @ 13:12:36
Postat av: Powerlifter

Faaan Borthy, du borde bli författare ;-)

2007-apr-19 @ 22:49

2007-04-20 @ 06:58:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0