Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Livet på dagen...



Nu har jag passerat sovdygnet. Nu är det vanligt liv som gäller igen och jag är ledig helt utan anledning jättelänge! Måste ha varit hon som ger mig all plus-flex som diffkorrigerat mitt schema och plötsligt tyckt att jag behöver nästan 1 vecka ledigt!
Funderar på vad jag ska göra??
Igår kväll efter att jag gjort mina normala åtaganden gick jag ut och klippte de 2 sista äppelträden och krattade. Känns mycket värre att klippa träden nu när de fått ljuv grönska på sig och så klipper man bort en hel del.. allt som går uppåt! Alla vattenskott ska bort!
Trädet skall breda ut sig och få sol överallt och gärna hänga ned i knotiga vackra sidogrenar... (jag går verkligen igång på det här men nu är det klart för i år!)
Jag tror att jag ska ta lite hand om mig själv de här dagarna, åka till badhuset och simma och sola i lugn och ro, kanske ta mig ut och börja springa på allvar igen...
Laga mer bra mat till barnen, göra storkok. Ringa alla jäkla dåligt-samvete-samtalet till cellprovtagningen och tandläkaren mm. Deklarera? När ska den vara inne? Ja, det går väl snabbt med ett sms för mig men det ska ju göras. Borde klippa topparna också och vid närmare tanke ta några sköna timmar på IKEA. Kan tänka mig att åka in till stan en sväng också... Vi ska ha middagsgäster 2 ggr i lång-helgen också... vid närmare eftertanke är nog inte tiden så väldigt generöst tilltagen ändå....

Kommentarer
Postat av: Monika

Vi måste absolut se till att få tillfälle framöver, i maj kanske, att gå ut och gå på t ex Djurgården. Sitta ute och ta en fika eller ett glas vin och bara prata om livet.
Ha en bra ledighet!

2007-04-26 @ 10:31:29
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy till Monika

Låter som en jättebra ide. Jag vill gärna! Glad att ha mött dig!

2007-04-26 @ 10:52:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0