Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

När björkarnas löv är som musöron....

Ja, då ( nu) är det dax för mycket! Jo, först ska väl rosorna klippas men det brukar lösa sig av sig själv eftersom Runar inte håller efter rådjuren i min trädgård som han gör (gjorde) i andra brunetters trädgårdar.
Rådjuren brukar klippa både det ena och det andra i min trädgård... t ex tulpanerna i spröd grönska jäms med backen osv.
Sen borde man väl försöka få vinterdäcken bytta till sommardäck nu? Jag är inte så kunnig på den fronten men kanske Runar skulle kunna fixa det då om han är arbetslös? Äsch, det fixar sig nog också, kanske inte behöver byta däcken, de är så slitna så de kan funka som sommardäck?Värre är det med avgasröret på bilen.... men det är skönt att slippa Runar i trädgården och garaget faktiskt. Han skulle kunna få vara iträdgården om han fixade rådjuren men bara då. Kanske man kan drilla Z att gå på rådjur?

Nu är jag på jobbet, har jobbat på ordentligt en stund för att få sitta 2 minuter och skriva.

Skulle ju berätta om mitt strumptrick. Jag har drillat alla i familjen hårt att när man tar av sig sina strumpor, hur trött eller långt i från tvättkorgen man än är så ska man para i hop strumporna, se till att båda är på rätan, med ett enkelt handgrepp, vika det ena strumpskaftet ca 5 cm över det andra ( man håller dem i hop) så att de sedan sitter bra i hop. De skall läggas i tvättkorgen så tillsammans. Sen häller jag ut hela tvättkorgens innehåll  på golvet i tvättstugan och ser till att de kommer in fortfarande i hopsatta raka vägen in i tvättmaskinen. Maskinen körs sedvanligt. Sen när jag ska hänga tvätten kommer de ut 2 och 2 som oftast fortfarande hopsatta!!! Jag tar paret, viker upp "vikningen" (annars torkar inte kanten på strumpan så snabbt) tar paret och hänger dem tillsammans i en nypa. Strump-paret torkar. När de är torra tar jag ner paret, viker ena strumpkanten över den andra igen, lägger dem för insortering i garderoben! ( det momentet kan ta lite längre tid...)
Detta funkar faktiskt riktigt bra!!! Är det så att någon strumpa någon gång rymt då kan jag bli nästan tokig! Jag tar väldigt hårt på udda strumpor! Kram på er och var rädda om era strumpor.

Kommentarer
Postat av: Pensionären

DU ÄR SÅ ROLIG! Du med dina strumpor!Detta fick Du INTE med dej hemifrån.Jag ska testa....

2007-04-17 @ 20:18:07
Postat av: Monika

Jag har aldrig problem med strumporna hemma hos mig. Men om jag ber min son ta in tvätten så blir det rörigt och är jag hos min särbo så är tvätten i misserabelt katastrofläge efter tvätten även om jag snyggt hängt alla strumppar bredvid varann. Undrar om det är nåt med de manliga generna? *funderar*

2007-04-17 @ 21:58:46
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: majjanw

Vad äckligt, under kanten som är vikt, tvättas ju inte. Usch, jag föredrar tvättad tvätt efter tvätt.....

2007-04-18 @ 05:33:47
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: lisa

jag har bara köpt likadana strumpor.
så det gör inget om de blandas.

2007-04-18 @ 07:37:11
Postat av: Borthy till Lisa

Hej Lisa! Känner vi varandra sedan tidigare, eller hur frågar man? Vet jag vem du är? ( Om det är så vill jag gärna veta om jag får men du får naturligtvis besöka anonymt också, jättekul att du besöker!)
Strumpor... jag fixar inte det här med likadana heller, rätt vad det är är det udda antal.... Till äldsa sonen kör vi enfärgade likadana för att prova tekniken och skilja dem från yngsta grabbens strumpor med dö-skallar och eldsflammor och sådant.

2007-04-19 @ 18:34:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0