Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Odlar fräknar på näsan och har slipdamm i näsan!

Solen skiner!!! Det är varmt och jag har shorts!!!.... och jag är innomhus för att städa....fan men jag måste nu. En stund städning sen ut en stund och odla fräknar på näsan sen in i gen och beta av lite till städ. När städar andra människor? Hur kan de alltid ha så fint hemma? Jo, nu tänker du: Jag städar när du sitter och håller på med sådant där dravvel, blogga!
I går fick jag för första gången äran att köpa jeans till J. Han är verkligen inte klädintresserad men i går ville han ha nya jeans till 40-års festen vi skulle på och han hann inte själv köpa eftersom han tapetserade. Jag blev paff att jag skulle få den äran och uppgiften men såg min chans att äntligen diskret inleda honom i de snygga jeansens era! Sagt och gjort, jag köpte 2 par skitsnygga ganska låga otvättade (ett par lite ljusare och ett par mörkare) och deffinitivt helt annorluda jeans från hans normalt klassiska garderob och tro det eller ej... han gillade dem!
De satt kanon och han fick flera komplimanger, jättekul! Tror han kände sig snygg i dem, hoppas! Snart är stora grabbens rum städat tipp-topp, ni märker inte ens att jag städar när jag skriver!

Kommentarer
Postat av: Pensionären

Boxar i all ära. Har Du dumpat mailboxen?

2007-04-15 @ 14:21:14
Postat av: Borthy

Klart jag inte har, är där och rotar också. Gör allt för att slippa städa!

2007-04-15 @ 16:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0