Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Paradiset och mjukglass!

V?gen till paradiset

Det blev en liten skogspromenad ute i Paradiset, Maken rekade inför kommande hajk! Stället är ju som klippt och skuret för sådan aktivitet! Barnen hann inte gå ut bilen knappt innan de hittade ödlor! Usch, inte direkt min grej men det är bara att hålla god min!
Förra året blev vi förresten intervjuade av tidningen "Barn i stan" när vi hade liten utflyckt där ute och gjorde hemmagjorda hamburgare och Krabbilurer över öppen eld vid sjön. De ville (inför fotograferingen) att vi skulle leka det var sen höst så vi hade tjocka tröjjor och mössor på oss fast det var 25 grader varmt och Augusti! Det var hur som helst en kul dag och inslaget blev fint. Vi är ju ganska vana att äta i skogen efter all vår tältning på somrarna men de från tidningen var inte helt bekväma då vi sade till barnen att tända stormköket och brasan men de tyckte nog att det blev ett pitoreskt inslag för barnen i stan! Sedan gick jag rökluktande direkt till eftermiddags pass på jobbet den dan!
Pumpen i paradiset

Sen åkte vi till Sundby för att ta en glass men se det gick inte för där var det jättestängt för ombyggnad! En av mina jobbiga egenskaper satte in där ute.... Jag såg skräp på backen... Jag har lite svårt att gå förbi vackra platser med skräp och börjar gärna städa efter andra...usch igen! ( Även om de inte är vackra har jag  ofta stora problem vid tex returpapperinsamlingar och sådana ställen, svårt att inte börja städa.... Jag skärper mig allt vad jag kan att verka normal i sådana sammanhang och lyckas oftast ganska ok!)
Vi fick i stället stans bästa mjukglass på Loffes grill! MUMS!
Vitsippor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0