Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Det är helt enkelt inte jag.....att tacka nej till ljuva livet!

Vardagen försöker med näbbar och klor att samla hop mig i sin famn och jag försöker att tryggt kura ihop mig där men det är så svårt!
Kroppen och sinnet är oansvarigt och fortfarande på semester med manjana-mentalitet. Jag är fortfarande en del av semestersammanhanget!
Det här rimmar dock dåligt då jag börjar jobba i eftermiddag och jag har hela hushållet och mig själv att ta hand om och strukturera upp efter allt.
227650-581
Det nästan värsta var ändå när jag ställde mig på vågen idag. 5 kg mer än min normala trivselvikt! Snälla ni på jobbet, ni behöver inte fråga om jag ska ha barn, jag dementerar det här med å det bestämdaste!
Det är rena väl-levnadskilon som vadderat mig! Jag har en del att ta tag i under hösten känns det som.

Alla mina planer på att springa midnattsloppet i morgon på mindre än 1 timme är helt raserade! Jag ska ta mig runt det med en vän men det kommer gå tungt och inte på den tiden tyvärr! Jag hade ju med mig springkläder överallt på semestern vart jag än farit och varit men tror ni jag tagit på mig dem och letat mig ut?
Nä då, i stället har jag suttit på något mysigt ställe med familjen och eller vänner, ätit gott, haft bara trevligt och sippat på vin!
Jag är väl inte ensam om det här kan jag tro....
Jag får se loppet i morgon som en start på nya livet och jag har verkligen inte för avsikt att gå upp i jeans-storlekar! Nu lutar det åt hälso-attack i mitt liv (hör ni min pep-talk till mig själv?)
Jag är i varje fall ganska utvilad och känner mig inte höst-ångest-laddad som man kan göra när träden börjar gulna och rabatterna är vissna.
227650-581
I går for jag runt på en väldig massa ärenden med och utan barnen. Jag var i stort sett i alla köpcentrum som finns runt Stockholm av olika anledningar inklusive inne i City där jag hämtade ut start-tröjjan för i morgon. Då köpte jag också ett par nya löparskor eftersom man fick 20%rabatt på Nike om man sprang loppet, lika bra att passa på eftersom jag inte minns hur gamla mina gamla är, de måste sannorligt dateras med Kol-14-metoden!

Ja ja. Man vet helt inte riktigt var man ska börja med vardagen, så mycket som måste tas tag i genast.... barnen upptäckte just att katten var full med fågel-loppor så han måste duschas och av-lusas vilket direkt medför byte i alla sängarna men det måste göras omgående!
227650-582
Ytterst plågsamt är det att se också att jag när jag var själv hemma mitt i sommaren rev ner alla våra gardiner och tvättade dem.......men jag strök dem inte och hängde inte upp dem! En nätt liten uppgift man gärna tar tag i direkt! Ja eller hur? Sen är det ju all tvätt efter semestern och all vanlig städning.
Bäst jag drar igång!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: Lizaloop

hehe förstår om du hellre satt dig framför datorn än att dra runt med snabeldraken, inte det roligaste av alla "hemmajobb" man har..
Bloggningen är desto roligare..man skulle få ha det som heltidsjobb med lön och allt!!
Ang.min header så är den från bröllopsbilderna, jajjamän!
Ha det!
Kram

2007-08-17 @ 10:08:40
URL: http://www.lizaloop.blogg.se
Postat av: majjanw

Imorgon hejjar jag på dej! Fast jag hejjar på dej varje dag :)

2007-08-17 @ 11:01:13
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Pensionären.

Vad sjutton är fågelloppor? Har haft katt i ca 35 år men har ej sett en sådan loppa! Sen spelar det ju heller ingen roll vad en morsa tycker, men Du klär förmodligen VÄLDIGT BRA med dina s.k. "extrafemkilona" Bara så att Du vet,men jag är ju som sagt bara en morsa som inget begriper ;-))

2007-08-17 @ 11:07:42
Postat av: ejmis

Tyvärr går det fort att lägga på sig några extra kilon. Mina jeans är tyvärr för tillfället något trånga i midjan men det "nya livet" startar den 10/9.

2007-08-17 @ 13:34:38
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: janne

Va fan några extra kilo på en snygg kvinna ställer väl inte till några problem. Bara gosigare att hålla om ju

2007-08-17 @ 15:43:03
Postat av: ejmis

Det är Åsa.S som har inspirerat mig till en "nystart". Hon skrev i sin blogg att hon skulle börja "det nya livet" efter sin semester och då tänkte jag att det skulle vara bra att hänga på..
därför blev det den 10/9.

2007-08-17 @ 17:05:58
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0