Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Försöker förlika mig med hösten och vardagen.

Det är svårt. Har haft ett sådant högt tempo hela sommaren och levt så tätt inpå min familj och andra vänner hela tiden att jag inte behövt umgås med mig själv alls, har glömt bort mitt eget sällskap och tror nu när jag är själv stundtals på dagarna att jag är ensam?

Inte så att jag jag sitter och är ledsen och deppig nu, så är det inte men jag känner att en ny årstid med vardagen är i antågande och man måste "tända av" från sommarlivet.
Måste vara ansvarsfull och komma ihåg mer saker än att checka ut från campingar innan 12.00!

Nu är livet mitt ansvar fullt ut igen. Nu är det mitt och makens ansvar igen att se till att pojkarnas garderober är hela, rena, städade och i lagom storlek.
Att gympa-påsar kommer med på torsdagar, fotbollsträningar, klarinettlektioner sköts, handla och att middagen är hälsosam och står på bordet, att lappar fylls i och allt allt allt som vi vuxna måste sköta icke att förglömma städning.
Inget konstigt och jag och min familj är ju verkligen inte unik med detta men sommaren bjuder ju lite annat levene.
Egentligen tycker jag det är en sport och ja, egentligen ganska kul att sköta vardagen bra och ordentligt, ha koll och flyt men man måste bara komma igång med den!

Nyss ringde Kraka och ville ta en spontanfika. Blev jätteglad men hinner inte just idag.

Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: Jada

Jag håller med du, tycker oxå det är en sport att ha koll på allt i vardagen. Men jag har sänkt mina krav ordentligt sen jag separerade, konstigt eller hur?

2007-08-22 @ 12:54:09
Postat av: svintoflickan

ÅÅ va kul att du tittade in till mej..alltid roligt med besök...o jag tror jag redan är fast i detta bloggandet.hur gamla är dina pojkar?
alltid roligt läsa om andra.är trött idag..inte van att gå upp kl 7...snart.gäsp.
kram

2007-08-22 @ 16:03:14
URL: http://svintoflickans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0