Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Åter mig själv igen!

 
Nu ska ni få höra på något jätteskojjigt som jag hörde nyss:
En vän från ett annat land hade tagit sig en sväng till Systemet och där köpt sin första flaska starkvinsglögg som den svenska seden  bjuder så här i advent första året i det nya landet.

Här kommer hans utlåtende: Det var så förskräckligt sött det där med glögg så jag blev tvungen att späda upp den rejält med apelsinjos!
Gissa om vi skrattade  när vi hörde det, vilken skändning! Vi försökte förklara att det är som att blanda en riktigt fin Whiskey med Coca-cola!

Ja ha, då har man sovit sig snygg igen! Åter igen känner jag mig helt som mig själv!
Åh vad skönt det är!

Idag är det svårt att förstå hur sinnet kunde göra en sådan djupdykning de senaste dagarna men det är väl hormoner rätt och slätt!

Har mina funderingar också om jag kan lida Berocca-brist?
Berocca-tabletterna har tagit slut hemma och jag har fått hålla tillgodo med bara en alldeles vanlig "Ditt val kvinna"-multivitamintablett och en fiskoljakapsel dagligen.
Kanske man ska dopa upp sig i toppnivåerna med lite Berocca igen och bli en högpresterande superkvinna fram till jul?

Nä, jag tror jag ska klara mej bra på en lite lagom nivå ett tag nu, huset är i ganska bra skick på städfronten så jag borde kunna ta det lite soft inför julen.

Konstigt nog är jag inte ett dugg stressad på julklappsfronten i år? Barnen har bara önskat sig några få saker tillsammans då sakerna de önskat är ganska dyra.
Toppenbarn! ...Jag litar fullständigt på att tomten fixar det....

Nu börjar det bli dax att lägga en dos energi framöver på att ta lite hand om mej själv också, det är eftersatt underhåll speciellt på kost och motionsfronten men också på mindre saker så som tånagelmålning, hårtoppning och köpa några par snyggjeans!

Har man schysta jeans som man känner sig bra i så behöver man sällan känna en dålig-kläd-dag! Just nu sjunger mina jeans på sista versen och jag måste helt enkelt piffas lite!
Sen är det bara att sträcka på sig och se livet från den ljusa sidan så brukar det mesta lösa sig!
Våren skall helt klart gå i jag-pimpningens tecken!

Kommentarer
Postat av: Andreas

Hjälper Berocca mot svårt-att-lägga-sig-i-tid-syndrom? Jag får testa och se...

2007-12-04 @ 23:30:38
Postat av: cyberspunken

Hej =) det är den 17:de dec jag ska gå på Mia´s föreläsning det är Wimab som är arrangör så kolla om det finns platser kvar, man behöver allt lite extra energikickar i dessa mörka grå stressainförjulentider inte för att jag själv är stressad, men alla andras stress vill på något underligt vis smitta av sig =)

Ha det gott

2007-12-05 @ 06:29:48
URL: http://cyberspunken.blogg.se
Postat av: Camilla

Tjena min vän! Härligt att höra att även du tagit dig upp från deppträsket! =) Här är livet åter ljust och vackert. Lyssnar precis på en ny kentlåt "Tick tack". Rätt bra! =) Finns som B-sida på Columbussingeln som släpps i dag.
Men hjälp vad äckligt med glögg och apelsinjuice!!! Hur ska man veta i och för sig...? Det äckligaste jag sett var då jag bodde på hotell i Malmö för några år sedan, då det var ett gäng kineser som åt frukostbuffé med wienerbröd och sill. Gissa om jag höll på att kräkas? De lade alltså sill på wienerbröden... och åt upp det också utan probem. Vidrigt!
Vill också ha nya jeans!!! Har två par bara som jag använder och båda är från i våras... Håller med dig totalt att har man bara snygga jeans så är resten av kläderna i stort sett fixade.
Kram på dig!

2007-12-05 @ 12:03:09
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Tierra

Kanske börja bli dags att lyssna på det där rådet... och köpa lite Berocca... ALLT som piggar upp just nu kan vara värt att prova tror jag.

Visst, jag fick några rejäla energikickar i går, bl.a. ett mycket roligt besök bland en massa djur i olika storlekar och av olika arter...

Ha en fortsatt bra dag !

Varma hälsningar, Tierra

2007-12-05 @ 12:16:06
URL: http://filmjolk.blogspot.com
Postat av: mat-ass

Dax för en lite sol-resa, brukar fungera bättre än Berocca. Då blir även klädproblemet löst, inga kläder behövs...

2007-12-05 @ 14:38:31
Postat av: Farmor

Så vad är det för fel att blanda Whisky o cola då?? Eller vodka o ramlösa eller obstler o tabasco....man tager vad man haver och smaken är som baken osv. Fast egentligen ville jag nog bara säga att det är inte så lätt att vara ytlänning....
tjingeling

2007-12-05 @ 15:13:44
Postat av: Borthy till Farmor!

Hej! Oj vad glad jag är att se dig här! Jag skulle gärna snart gå ut med dig och övriga familjemedl framöver och kanske supa skallen i bitar på lite vodka/ramlösa! Undrar vad man kan blanda upp Beroccan med? Rödvin kanske? Rödvin blir man ju trött av och Berocca pigg så man borde bara bli snygg på den mixen! Kram och lova höra av dig ofta!
Farmor....jag har inga pengar...aber selbst ist der mann!

2007-12-05 @ 16:22:43
Postat av: tyska Anja

Hej! Vad läser jag då??? Du pratar tyska med din farmor? Och allt vad du har skrivit är rätt... jätte bra! Jag är stolt över dig... ;-) Sköt om dig, Anja

2007-12-05 @ 21:56:38
Postat av: Borthy till Anja!

Nu skrattar jag igen Anja!
Har jag verkligen stavat rätt? På tyska?
Jag känner att det kan bli lite fel här om du tror jag ska ut och kröka med min farmor ha ha!
Farmor är en pseudonym för en barndomsvän till mig, ja man skulle nog till och med säga att vi växte upp som så nära syskon man kan komma utan att var det! Vi har hela uppväxten ihop och alla semestrar, ja you name it! Vi åkte mycket skidor ihop i alperna och där kom väl tyskan in i bilden (du vet hur lätt den flyter på för mig!).
Att han anväder pseudonymen Farmor beror på att vi jobbade också tillsammans på ett ålderdomshem en gång och där fanns en väldigt väldigt supersöt kvinna av äldre årgång som hade gått i barndom och kallade oss alla för farmor, mamma och liknande saker, hon sade alltid: jag har inga pengar! Det var en lång historia kort. Hoppas att jag inte lämnat ut honom för mycket här men det tror jag ointe, endast syrran och morsan vet väl vem Farmor är!
Anja, jag blir glad när du blir stolt över mig! Jag är stolt över dig också som skriver helt felfri svenska till mig här! Kram

2007-12-06 @ 00:17:35
URL: http://borthy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0