Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

God fortsättning, tänka framåt!

Vaknade förkyld i morse, inte så roligt men kroppen har ändå tänkt på mig och väntat med att bryta ut med detta förrän julen var avklarad!

Tack för det kroppen fast jag inte brytt mig om om dig på så länge, riktigt försummat!

Det känndes som när midnatt passerat i natt och man satt riktigt däst och uppblåst av allt det goda att...nu börjar inspirationen komma, snart är det dax att börja ta hand om sig själv med ett sundare levene.

Ja, tänker inte nästan alla så när byxerna inte går att knäppa så där på julaftonskvällen?
Än är det mycket god mat som måste ätas upp men det verkar passa riktigt bra i tiden för mig att tänka nyårsafton som ett avtramp för nya livet!

I morse masade jag mig dock sent om sider (heter det så) upp ur sängen och ned till en skinkmacka.
In i duschen där jag riktigt gonade mig i presenten från Majjanw, den härliga Mandarin-dusch-tvålen!

Eftersom vi och tusentals andra upptäkte att det bara var en handkontroll som medföljde Wii-konsolen åkte vi sedan till Media Markt för att köpa till en så man kan spela mot varandra.

De var ju naturligtvis extremt slut men djävulen flög i mig när jag ändå var där så jag frågade en tjej vilken epilator som fått bäst i test och hon visade mig en som kostade 499 kr.
Inte för jag har någon oönskad generande hårväxt men om jag plötsligt skulle få så tog jag med den till kassan.

Väldigt förvånad märker jag att den gick in för 197 kr i kassan! Jag höll masken fast jag är en urusel lögnare men till och med på kvittot så står det korrekt varans namn och 197 kr som pris!
Jag beslutade att det var Mellandagsrea som drabbat mig! ...måste vara första gången!

Nu sitter jag här vid datorn och dricker kolsyrat melonvatten och ska lägga in julklappsskivorna i datorn så man kan lägga över låtaran i telefonen och ha dem när man är ute och springer...sen.

Förra året vid jul var jag ute och sprang var och varannan dag som en galning, inte alls så här lat men..som synd är är jag ju förkyld nu :-D

Har doch köpt några Må-Bra-tidningar i dag och jag ska nog vältra mig på sängen och bläddra lite i dem, mana på inspirationen lite.

Titta noga på min jul-pimpning i bloggen nu för jag tror inte den blir kvar många dagar här, nu börjar jag tänka framåt!

Kommentarer
Postat av: lizaloop

Å wiii..det lät kul, har hört att bowlingspelet är en höjdare :)

2007-12-25 @ 15:46:52
URL: http://www.lizaloop.blogg.se
Postat av: Ulla

Vilken snäll kropp du har som tänker på dig, som lät din förkylning vänta några dagar *L* Krya på dig!

2007-12-25 @ 15:57:00
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: A

Jag känner mig också lite krasslig idag.... Tur man är ledig=) Det där med att tänka på sin kropp ska jag också ta tag i...Först bara frossa ett par dagar nu och sen gå in för att må bra. Tack förresten för din kommentar=)Kram och god fortsättning...

2007-12-25 @ 17:46:34
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: Camilla

Vad tråkigt med en julbacill, men himla bra timing! Kanske din kropp som med gott samvete bara vill ligga i soffan någon dag? =) Himla tur med epilatorn! :) Jag skulle inte heller ha sagt till... de tjänar så bra ändå på oss kunder.
K R A M och krya på dig! Här är det också förkylt, men sååå jäkla lugnt och fridfullt. Har inte varit utanför dörren i dag, bara ätit en massa godis och kopplat av.

2007-12-25 @ 18:32:54
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: amonym

Det finns ju stretchbrallor! Himla bra tycker jag!
Ta nu hand om dig och krya på dig ordentligt!
kramelikram
ps jag har så smått börjat med att pimpa en testblogg.... men hur i heeeeeeela friden får man in en bakgrund i rutan där namnet på bloggen står?????

2007-12-25 @ 18:57:17
URL: http://amonym.blogg.se
Postat av: Veronique

Ingen hårväxt av generande sort. Hmm... Är det riktigt sant det? And just so you know. Sonen kan räkna till 24, minst. Vi tackar julkalendern för det. God fortsättning! :)

2007-12-25 @ 19:25:25
URL: http://godiscoominya.blogspot.com
Postat av: Andreas

Julen har vart riktigt go. Många bloggbara episoder :)... men jag har ju bloggpaus... så då får det bli en lång kommentar istället :)

Jag var tomte åt en familj på julafton. Succe! "Du" (som vi kan kalla 2-åringen) hade sagt att tomten skulle komma dit, men att han inte skulle bli insläppt. Men nyfikenheten blev större än rädslan, så när tomten lekt och vinkat i trädgården en stund slängde han upp ytterdörren och ropade "kom in". Killen tror så mycket på tomten nu, att han är övertygad om att han även pratade med tomten i telefon idag när jag ringde och använde tomterösten.

När jag ändå fick en chokladask som tack, och tomteklädseln var på, passade jag på att vara oplanerad tomte hos storasyrrans grannar. Jag hörde barnen redan när jag var på gatan utanför deras hus "mamma, mamma det är en tomte utanför. Jag tror den kommer hit." Jag önskade god jul, överlämnade chokladasken och sa att jag var tvungen att skynda mig vidare till nästa hus (som passande nog var syrrans) för att hinna med alla innan det blev mörkt. När jag varit hos syrran några minuter ringde grannen och frågade vad tomten som nyss varit hos dem hette... YES, inte ens pappan i huset kände igen mig fast att jag känt honom i snart 30 år. Syrran höll masken och drog en vit bortförklaring om opeln som stog utanför, och sa att tomten redan knallat vidare till nästa hus.

Nästa år funderar jag på att vara tomte hela julafton. Bara tomta runt hos så många som möjligt. Behöver skaffa en massa julklappar och chokladkartonger. Funderar även på små julklistermärken som jag kan sätta på brevlådorna hos dem som är vänligt sinnade mot tomtar. Då blir det trevligare året efter. Så vem vet... nästa jul kanske jag dyker upp/ner i en skorsten nära dig.


Hur ni vet att det är jag? Jag är den där tomten med röda glittrande kläder, skägg, lykta, mustach, Graningekängor, mössa, lovikavantar... och stora glasögon.

God fortsättning önskar Andreas

2007-12-25 @ 19:30:40
Postat av: Andreas

Hann precis se din jul-pimpning en sista gång, men inget fel på den nya heller. En leende bloggerska som vanligt. Ha en go kväll!

Andreas

2007-12-25 @ 19:45:46
Postat av: Andreas

OK bara för att det är jul... och för att jag gillar att tomta... kommer kommentaren och ytterligare ett inlägg på bloggen ikväll.

Andreas

2007-12-25 @ 20:11:15
Postat av: Andreas

Jag har precis haft ett blogg-åter-fall... men det kommer inte bli någon vana. Nu ska jag sätta mig med en karta över samhället jag är uppväxt i. Behöver lägga upp en strategi för nästa juls massiva tomtning. Antag att det finns tusen hushåll i samhället... då behöver jag 1000 saker att dela ut... men om tomten får något med sig hem från 30% av hushållen så räcker det med 700 saker... det skulle funka ekonomiskt... men 43 sekunder per hushåll låter inte trevligt. Jag får nog sätta mig med en karta och eniro.se först och välja ut vilka hus jag ska besöka...

Ha en bra kväll!

Andreas

2007-12-25 @ 20:41:57
Postat av: Andreas

Förlåt att jag frågar, men bäst i test på en epilator... vad testar de? Det handlar väl mer om pest eller kolera? Jag hittade en epilator en gång när jag var flytthjälp åt en tjej. Det var första gången jag såg ett sånt tortyrredskap. Testkörde en repa på smalbenet, men konstaterade redan efter några få centimeter att det var inget som skulle med på önskelistan till kommande jul. Och inte var den epilerade delen snyggare än resten av smalbenet heller. Det lilla kalhygget såg ju inte klokt ut.

2007-12-25 @ 21:12:39
Postat av: Camilla

Jäklar vad det har blivit SNYGGT här, du är ju värsta proffset!!! Venedig är ju så vackert! :) Vi kanske rent av var där samtidigt i somras? Nej, jag har för mig att vi diskuterat det förut, vi var där i slutet av juni och ni lite senare.
Har inte testat epilator, däremot pincett och det får liknande effekt. =)
Har sett en sån läskig film "Red Eye"... mesta handlingen utspelar sig på ett flygplan... är inte direkt mer sugen på att flyga nu efter att jag sett den.
K R A M!

2007-12-25 @ 21:39:17
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Camilla

Jo, jag glömde fråga - maken undrade om din bakgrund också är tagen inifrån någon byggnad vid Markusplatsen? Dodgepalatset? Markuskyrkan? Vi har inte "orkat" gå upp där någon av gångerna vi varit i Venedig (alla två gånger.. hi hi..)
Kram igen!

2007-12-25 @ 21:42:44
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: maria

Vilken toppenpimpning!!!
Är så nöjd med kläderna att jag nästan vill sovva i dem ( som man gjorde som liten). :)
Krya på dej!

2007-12-25 @ 22:11:08
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Borthy till Andreas!

Jag kan lova dig att mina epilerade delar ser betydligt snyggare ut än innan...eller hur skall jag uttryckad det?
Just i dag kanske man inte vill visa upp sig på stranden då det ser lite svullet prickigt ut men det är nog övergående :-D hoppas jag!
Är man riktigt tillvand med vax som jag är så är en epilator bara som en smekning på tortyrskalan!
Jag tror "bäst i test" handlar om hur korta strån den kan ta??? Man har ju liksom inte lust att vänta ut en snårig djungel innan man kan gå lös med den
:-D ...fast egentligen har jag inte en aning, det var helt enkelt ett infall jag fick idag, får väl fortsätta rapportera om det blir en snyggare yta om några dagar! Glad att du är tillbaka, ja okay då, lite tillbaka i varje fall! Kram

2007-12-25 @ 22:24:13
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Borthy till Camilla!!

Vad snabbt man glömmer men jag tror att det hette Roman Amphitheatre i Pula i Kroatien. Det var riktigt mäktigt där...och varmt! (Alltså min bakgrund här i bloggen)
Vad glad jag blev att du gillade pimpningen, det är ju första försöket!
Jag gillar mkt att ta svartvita kort men nu har det inte blivit mycket på senaste. Skall nog längre fram gå en kurs och ta tag i det där igen! Speciellt gillar jag att plåta porträtt och försöka se det allra vackraste i ansikten...men de kan jag ju inte visa här, det skulle nog inte uppskattas!

2007-12-25 @ 22:31:08
URL: http://borthy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0