Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Inlägg tillägnat min kollega C, x-chefens fru!


I natt har hon fullkomligt krossat mig...partiellt!
Vilken kvinna!

Hon har drivit ut det onda ur mig!
Jag var tillslut helt hjälplös där jag gick omkring med huvudet balasernade som på en pidestal utan någon som helst styrsel eller kraft kvar i nackens muskler. Jag bad henne att försöka massera lite. 

C  gick lös på nacken med sådan precision att hon nästan direkt hittade 2 ful-ond-knölar vid skulderbladen någonstans och som hon kullkomligt krossat med påtryckningar så jag nästan svimmat i natt. Just nu känns det som ett hallelujamoment och att ryggen är upplåst! Botad!

Jag hade så smått börjat tro att det var en livslång sjukdom jag ådragit mig!
Nu känner jag mig bara befriad och skall inom alldeles kort stupa i säng och sova mig igenom den här dagen!

I natt har jag torterat Amonym och Socrate med en första och en andra lektion i Pimpa blogg. Hoppas att de kan utläsa något av min per mail skriftliga instruktion?

I dag var det faktiskt riktigt halt när jag körde från jobbet för någon timme sedan, hack-bromsarna satte i ordentligt när jag skulle bromsa vid ett rödljus....usch.

Visst var det väl så att Anders slaskade va? Jag minns inte...? Känns som om det lutar åt lite brask till jul. Hoppas.

Kommentarer
Postat av: Majda

hjälp mig att rösta fram den snyggaste nyårsoutfiten!

2007-12-18 @ 08:57:52
URL: http://Majdas.blogg.se
Postat av: A

Jopp...Anders slaskar, julen braskar:) Gud vad skönt det lät med massage....Skulle jag verkligen också behöva. Hoppas nu att det håller sig borta ett tag, det där onda:)
Jag vet faktiskt inte riktigt hur den där blogglistan funkar men jag tror det är en kombination av att skriva många inlägg och få många kommentarer. Det är rätt jobbigt att hamna där för flera hundra kikar in och de som fäller kommentarer är bara sådana som vill ragga egna läsare...Tror inte ens att de flesta läser inläggen. Jag har också ungefär sextio trogna besökare och är så glad för dem och jag håller med dig om att en kommentar värmer och kan glädja en hel dag:) Ha det riktigt fint nu och ta det lugnt med ryggen/axlarna. Kramar.

2007-12-18 @ 09:19:52
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: Camilla

Å, vad härligt att någon förbarmat sig över din onda nacke. Sån där daglig värk kan man ju bli tokig på! Önskar dig en riktigt lång sovmorgon efter nattens jobb och att du vaknar pigg och utvilad, utan värk i nacken.
K R A M!

2007-12-18 @ 09:22:58
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Think Twice

Det är tur att det finns människor som vet vilken knapp dom ska trycka på för att bota det onda!
Jag har också fått massage och blir djupt impad att dom hittar det rätta stället att knåda på för att i nästa minut bota det onda som sitter på ett helt annat ställe...det kallar jag hokus pokus!
Vad skönt att det hjälpte man känner sig som en ny människa efteråt!
Ha det super denna tisdag!
KRAM

2007-12-18 @ 12:08:27
URL: http://blueblueeyes.webblogg.se/
Postat av: Junitjej

Vad härligt att du fick massage!!!
Jag har i klassrummet två stycken massagehjälptyg. Man behöver inte använda sina egna händer utan man för de över ryggen. Ibland, när jag ska hjälpa
eleverna eller rätta åt dem, så kan jag ibland be dem massera min rygg med en sådan. Det gör de gärna och fröken tycker att rättningsstunden helt plötsligt blir en en skön stund!

2007-12-18 @ 18:06:59
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Veronique

Hm, så C är bra på ful-knutor. Good to know. Efter att A slutade så har man ju bara haft Janne, men han är bara stark och har inte den där riktiga f-topp-känslan. Puss på honom änså. Jag jobbar to, fr & lö. Ses vi tro?

2007-12-18 @ 19:17:48
URL: http://godiscoominya.blogspot.com
Postat av: Andreas

ååå. lyllos :D Jag skulle också behöva massage. Ryggen och nacken är stenhårda. Iof ska jag nog ta en bastu imorgon. Det brukar också hjälpa lite.. men massage är ju bara så gött :D

2007-12-18 @ 19:22:52
URL: http://duccan.blogg.se
Postat av: Ulla

Vad skönt att höra att det onda är borta. För evigt, hoppas jag.

2007-12-19 @ 06:43:12
URL: http://ulla67.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0