Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Nyplockad fågel!

Japp, nu har jag haft en pimparkväll, förutom att jag sett och skrattat åt "Tomten är far till alla barnen" igen, vilken sanslös soppa!

Som ni ser har jag pimpat bloggen med en ny header som jag gjort själv för första gången av bilder jag tog i venedig i somras, ja något skall man ju prova med och jag tyckte det var riktigt fint där även om det var kanonvarmt!

Ni som är vana header-görare ser ju att jag är i min linda kunskapsmässigt men jag är ändå ganska stolt faktiskt!

Angående pimpningen av mig själv så var jag ju bara tvungen att prova epilatorn.
Nu kan jag säga att generande hårväxt är ett minne blott!

Låter som jag var skäggiga damen tidigare men så var inte fallet men det fanns några mm som jag absolut inte trodde kunde tas men där trodde jag fel, den lilla rackaren fick tag i precis allt (som jag ville ha bort) och jag ser nu ut som en nyplåckad gås, lite svullet röd och knottrig över bland annat benen, inte ett hårstrå finns kvar!

Jag kan troligen varmt rekomendera denna lilla manick i jämförelse med vax och hyvel som jag är svårt tillvand med sedan tidigare men jag måste återkomma med det då jag måste se att huden snabbt blir mjuk, len och normal igen efter behandlingen annars kan det ju liksom vara, som en plockad fågel har jag ingen lust att känna mig under kläderna!

Som ni hör har jag inte gjort mycket vettigt idag, jo en sak, jag har lagat kanongod middag, biff som jag helstekte och sedan lade i ugnen med vitlöksmör på och till det grönpeppar sås som jag stänkte lite konjak i!
Blev riktigt mums!


"Det är galet viktigt att tänka positivt om vi vill må bra, eftersom vi blir vad vi tänker att vi är."
(Mia Törnblom)

Kommentarer
Postat av: bbritten

god fortsättning....snyggt det blev här inne...jag kan ingenting om detta...ja ont gör det men bra blir det och ska man vara fin får man lida pin....

kram

2007-12-26 @ 09:47:45
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Ulla

Sidan blev jättefin!!! Jag köpte en hårbortagningsapparat för ett par år sen, men tror du jag använder den? Icke sa Nicke. Nu för tiden går jag och vaxar mig istället. Den stora lata i mig tar över mer och mer *L*

2007-12-26 @ 10:45:50
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: Camilla

Hello! :) Jag vill gärna ha receptet på den smarriga middagen. Älskar grönpeppar!!
Amfiteatern i Pula har vi också varit på, förra sommaren... också en totalt superhet dag - det var typ den enda utflykt vi gjorde en kväll vid 22-tiden då graderna sjunkit från de obligatoriska 38 till mer "normala" 34... Puh! Vackert som sjutton var det där och otroligt vackert ut mot havet. Nu när du säger det ser jag ju att det är den. :)
Kram och ha en skön onsdag. Jag ska jobba em, superkul... not... :(

2007-12-26 @ 11:17:34
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: maria

Hade en sån epilator en gång i tiden, men den blev sönder. Dags att nu köpa ny!!
Må gott!

2007-12-26 @ 11:23:25
URL: http://majjanw.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0