Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Bilder jag tog i Venedig

227650-542
Jag tog en väldig massa kort på semestern. Förutom vanliga färgbilder tog jag också en del svartvita bilder i städerna och på sevärdigheterna vi besökte.
Speciellt fina tycker jag fort och murar blir i svartvitt. Jag gillar det helt enkelt, det är något med kontrasterna som tilltalar mig.
Jo, allra mest gillar jag ju att plåta människor i svartvitt men det har jag ju tjatat om tidigare. Sen ramar jag in mina svartvita kort i svarta ramar och har dem på väggarna hemma i olika grupperingar. Inte alla förståss och jag byter ut i bland.
Den här dagen i Venedig låg hettan tung över staden. Luften stod still. Vattnet var grönt och färgerna på fasaderna livfulla och tydliga. Visst är den cool, grävskopebåten!
Klicka på bilderna så blir de större.

Bloggregistret.se"border="0"/


Kommentarer
Postat av: Monika

Venedig är en underbar stad. Minns när vi kom dit sent på kvällen, klockan var nästan elva. Vi hade ingenstans att bo och det var bara att sätta igång och leta. Första hotellet var ju fullt, men sedan hittade vi ett riktigt nedgånget studenthotell där det fanns plats. Vi stannade två nätter och min stackars son (som inte var så kaxig på den tiden) var "rädd för studenterna" och vågade inte gå ut ensam till den gemensamma toaletten. :)

2007-07-26 @ 03:45:36
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy till Monika

Mitt minne från första gången jag var i Venedig
(tågluff) var också ett mindre hotell vid järnvägstationen. Min vänninna fick migrän och låg och sov hela dagen. Jag satt i fönstersmygen och noppade håret på benen i brist på annan sysselsättning. Sen gick vi ut och åt, en dyr, kall och äcklig skink-lasagne! Jo, fint var det ju i Venedig även då men det här besöket i år var trevligare!

2007-07-26 @ 03:58:00
Postat av: Junitjej

Svar till Borthy: Jo, det är Mike Oldfield, precis som det står i inlägget, men låten heter Innocent, men jag gillade Moonlight shadow också.
Fina bilder!

2007-07-26 @ 05:35:19
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: majjanw

Vad tjusigt!!
Gomorron och sov sött!
Från en som sitter med morrontet.

2007-07-26 @ 06:18:44
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: majjanw

Blir det " bara" du och jag till kvällen, men det ser jag ju fram emot också :)

2007-07-26 @ 06:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0