Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Är i skapar tagen...

 Tro inte ni kommit fel!
Jag har kommit till en andra dimmention i mott bloggande och försöker nu fatta hur man trixar med bakgrunder och bilder... hur meckigt som helst!
Nån som kan hjälpa och förklara? Rena grekiskan med alla koder och tecken, helt obegripliga för mig...men det är bara en tidsfråga, jag fixar det snart, beröm gärna varje framsteg även om det ser för djävligt ut, troligen har jag lyckats byta ut nåt om utseendet förändrats!
Ps. Tror faktiskt att det är lättare att byta avgassystem på bilen än det här???


Kommentarer
Postat av: Monika

Här ser väl ut som vanligt? Jo, avgassystem kan jag nog byta, värre är det med html-koder. Men du är ju för fasen ung! Du SKA kunna sådant.

2007-05-12 @ 17:26:06
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy till Monika

Hej igen, var länge sen! hade du bra kväll? Angående min ungdom så måste jag säga att skenet bedrar! Har aldrig gått en data kurs i mitt liv och jag har bara haft mobiltelefon i några få år. Arbetar dock på att bli kapabel och tycker det är jättekul!

2007-05-12 @ 17:53:54
Postat av: Monika

Du är rolig du! Men att vara kapabel är en god målsättning i livet, speciellt för oss som troligen varken får hemtjänst eller plats på nåt servicehem när den tiden kommer.
Beträffande kvällen igår hänvisas till mitt blogginlägg.
Ha en bra lördagkväll! Kram!

2007-05-12 @ 18:50:49
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy till Monika!

Nu plötsligt förstår jag varför du aldrig sover... du tror inte du ska få någin hemtjänst när du blir gammal och därför lever efter mottot lev fort dö ung! Du är ändå av så starkt och kapabelt virke att jag tror du kommer få bli stark och kapabel även som äldre!

2007-05-14 @ 02:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0