Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

En extra sköljning av tvätten!


Vilken fin dag det blev igår! image271
Solen sken och efter att jag 5-minutrat inne på förmiddagen belönade jag mig med att fila fötterna  (och äntligen ta bort vulgo-nagel-acket på tårna) "lättklädd" på altanen i solskenet  innan det blev dax att sticka iväg till jobbet.
Det var ändå lite snärjigt att få till det hela pga att maken inte varit hemma på hela helgen ( vuxenhajk har han varit på för att lära sig bli proffs-scout-ledare). Yngsta grabben lyckades jag hyra ut till en kompis till honom så att han kunde få följa med på fotbollsturnering och stora grabben gick på sin kompis 10-års-kalas precis lagom för att inte behöva vara själv till pappa kom hem.
Kvällen på firman gick ganska fort eftersom vi hade order att utföra. Så farligt var det inte men vi hade att göra så tiden gick fort.
Nu är det ånyo vardag igen och man skulle tidigt till Firman i morse. Tvätten som jag hängde ut i gårdagens solsken kändes välsköljd och doftadende av sommarregn när jag tittade till den innan jag stack til jobbet... den får helt enkelt hänga till sig lite till innan den är välkommen in i soffan!
I dag borde man tanka! Prissättarkillen måste haft en strålande helg och nu satt priset till 11.39 kr/litern! Botten-notering! Det är nu man ska dra iväg till en obemannad mack med micro-pris för de måste väl hänga på Statoil va?
I dag måste man nog ta tag i räkningarna också och då skall man tänka som maken alltid tänker när jag tycker det är tråkigt med räkningar....
: Tänk vad vi är priviligierade som KAN betala räkningarna!  Foten i kläm, ja ja mensan!
image270

Kommentarer
Postat av: majjanw

Firman? Är det inte ett AktieBolag?

2007-05-28 @ 16:58:39
Postat av: Jada

Tanka nu! Så kan jag tanka om några dagar, du vet jag har ju åkt långt med bilen ihelgen så tanken skriker efter soppa...

2007-05-28 @ 18:30:48
Postat av: Borthy till Majjanw

Jag vet inte riktigt hur Firmans ägandestruktur ser ut nu för tiden, brukar ändra sig lite i bland men jag tror inte det är AB? Någon som vet utan att vara för tydlig???

2007-05-28 @ 19:54:05
Postat av: Borthy till Jada

Men gu va slösi du ä! Jo, jag bör tanka inom kort men det har inte börjat lysa än. Lyser din?

2007-05-28 @ 19:55:39
Postat av: Jada

nej inte än men snart så lyser den...kan man späda den på något vis tror du?

2007-05-29 @ 08:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0