Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Hur ska jag höra att motorn är i gång?


Tänk om jag inte kommer att gilla musiken jag spelar i bilen, jag har ju egentligen aldrig hör den? Det kommer aldrig att bli som vanligt efter klocka 10.00 idag!
.....Tänk vad människan är rädd för förändringar i stort och smått? Kanske inte alla... jo, alla lite, hur mycket man än säger att man tycker att förändringsarbete är spännande och lärorikt så måste man ha ALLA kunskaper om hur det nya kommer att bli för att inte vara rädd alls. Rädslan sitter i att inte veta, ha/få all information. 
Tänk bara på jobbet när ordet FÖRÄNDRING av minsat lilla sak kommer på tal så sätter vi nästan nuförtiden samtliga taggarna utåt direkt! ...eller  vi blir rädda för att vi vet att förändringar kan hota vår existens och vår trygghet, det vi är vana med? Ja något är det i varjefall som gör att förändring är ett aningen hotfullt ord fast det som oftast leder till något possotivt...eller inte!
...Det är det man inte vet och är rädd för men....ibland har man inget val. 

Japp, det vara några små ord på morgonen med kaffekoppen om att byta avgassystemet på bilen!
( Jag ser faktiskt fram emot att höra vilken musik de spelar på Bandit Rock!

Snart ett minne blott...
Trasigt avgassystem

Kommentarer
Postat av: Pensionären

Menar Du att det har väsnats så in i vassen, ditt avgassystem? Att inte polisen har haffat dej om det har väsnats sååå mycket.Här hemma är det än så länge lugnt på avgassystemen (vad gäller bilarna iallafall) men det är annat som rasar på våra dom, t.e.x. sidorutan ramlar ner i dörren på Golfen, automatlåsen vägrar öppna sej därför bärjning till verkstad m.m.

2007-05-10 @ 08:50:03
Postat av: Monika

Förändringar är jobbiga och tar energi! Det är nog största anledningen till att jag inte gillar förändringsarbete. Som frilansande så är jag ju van vid förändringar och nya människor, rutiner osv. Men det hindrar ändå inte att man snabbt dras in i den energiätande tornado som brukar uppstå på arbetsplatser med för mycket förändring och brist på arbetslugn.
Däremot är det alltid skönt när bilen är i topskick för illa fungerande bilar är också en energitjuv som jag gärna väljer bort.
Ses vi ikväll? Jag jobbar dubbelt idag, dvs från 14-7.30.

2007-05-10 @ 11:03:29
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: jada

Låter tråkigt o dyrt att byta avgassystem på bilen.
Jag älskar förändringar.. till en viss gräns det är alltid trevligt att utvecklas.

2007-05-10 @ 11:24:03
URL: http://jada.blogg.se
Postat av: Mrs W

Förändringar måste vi alla gå igenom under livets gång, kan vara jobbigt att ställas inför men resultatet blir ofta att någonting utvecklas hos oss och blir så småningom någonting positivt.
Våga och vinn tänker jag i sådana situationer! Mrs W

2007-05-10 @ 13:54:33
Postat av: Borthy till Monika!

Hej! Sorry jag inte svarat tidigare, blev tvungen att skäta RL. Jobbar inte förrän i morgon natt och då hela helgen. Nej, jag önskar inte att det ska regna! Hoppas att ni lediga får fint helgväder och att jag kan sova gott! Hoppas ni får en trevlig natt! Och, jag säger det igen: Du måste sova ibland kvinna!

2007-05-10 @ 22:01:45
Postat av: Borthy till Jada!

Jag vet inte vad jag ska säga om förändringar men jag är väl som alla andra... Avgassystemet finns anledning att byta och jag känner mig mogen och beredd!

2007-05-10 @ 22:04:52
Postat av: Borthy till Pensionären!

Tror inte du skulle klaga på avgassystemen hemma hos dig om du bodde bland mina, fy fasen!
Bekymmersamt med Golfen.... hoppas ni inte ångrar er?? Jag trivs fint i Mazdan, vi har vuxit ihop och blivit som ler och långhalm!

2007-05-10 @ 22:07:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0