Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Jättehög med ren tvätt att vika!


I kväll SKA jag vika den jättestora högen med tvätt! Det här är en konstig förklaring till att vi har stökigt nu, jag vet men det är så att min toleransnivå har blivit så mycket högre nu när vi renoverar och det är byggdamm och målarfärgsburkar överallt....jag känner helt enkelt inte att det går att ha hushållet på topp nu, ingen idé liksom!
Toan är det ingen som bygger på just nu men man kan tro det när man ser hur opimpat det är där just nu, måste få sig en städning ordentligt i kväll!
Hu, nu kom jag på en sak till som måste göras....måste fylla i lönekriteriemallen inför morgondagens lönesamtal! Jag tycker att det inte ska behövas skrivas ned på papper att jag är ovärderlig ??? Det borde väl bara synas och märkas att jag är Verry Important Person på jobbet?
När man ser vilka fantastiskt roliga grejer jag ska göra på min fritid i kväll kan man ju undra hur lätt det är att se vardagen från det possitiva hållet jämt???
Det är ju fint att ha tvätten invikt i skåpen och det är ju trevligt med ett rent badrum och en högre lön! Får se det så!

Kommentarer
Postat av: Jada

Att du ens behöver fylla i en sån mall, du är VIP!
Att vika in ren tvätt kan vara rätt avkopplande ibland tycker jag framför tvn eller så. Bra med positivt tänkande om ett rent badrum o mycket högre lön!!
Kram!

2007-05-23 @ 07:04:56
Postat av: Junitjej

Kul att tvätta, men att göra iordning tvätten efteråt är absolut inte kul!!

2007-05-23 @ 16:34:30
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0