Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Lite trött idag...

Blev en längre promenad med hela familjen efter frukost. Samhället helt öde! Är alla ännu tröttare än vad vi är eller demonstrerar alla?
Jag fick just nyss en bukett rosa vackra rosor av min numera hjärtfriska väninna som ville tacka för igår. Jätte fint att få rosor men det var verkligen inget jag förväntat mig, jag ville hjälpa henne, bara självklart!
Rosa Rosor
Ska nog lägga mig och vila en stund sen ta tag i lite fixa på övervåningen, inte städning men "fixa". Lill-grabben får också hit en kompis om en stund.
Vad hittar ni på idag? Är det en seg-dag för er också eller är ni alla ute och demonstrerar? Kram.

Kommentarer
Postat av: Mrs W

Tack för en härlig blogg!

Här hemma är vi också sega idag, tror jag blivit gammal tål inte för mycket rödvin huvudet spränger. Har skickat iväg familjen på en golfrunda och det är så skööönt att få en stund för sig själv. Hoppar nog i ett varmt bad med en bit choklad och bara myser..... i morgon vardag igen men skönt med en kortvecka. Puss puss till alla fr Mrs W

2007-05-01 @ 16:14:34
Postat av: Borthy till Mrs W

Välkommen! Vad trevligt med ditt besök! Hoppas du hittar hit ofta så kan vi skrivas lite om livet i allmänhet! Låter skönt med chokladbad! Det är du verkligen värd, du kör så hårt med allt! Har de små blivit utsläppningsbara på golfbanan?

2007-05-01 @ 16:23:56
Postat av: Borthy till Mrs W

Jag vill läsa din blogg! Snälla börja lite? Lite smått? Gå bara in på www.blogg.se och under logga in-knappen finns en rubrik: Starta egen blogg, tryck där och följ instruktionerna, jättelätt men stöter du på patrull så hjälper jag gärna till. Vore så kul om du började lite! Kram ( Du behöver ju bara blogga lite nu när du har mkt nytt med jobet, bara så lite....)

2007-05-01 @ 18:05:04
Postat av: Monika

Vilka vackra rosor!
Ja, jag har demonstrerat och nu är jag trött! Ska ju dessutom jobba tidigt imorgon. Kan inte förstå hur jag kunde falla för den övertalningen. Pengarna kanske?

2007-05-01 @ 19:34:11
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy till Monika!

Trevligt, då ses vi i morgon! Jag jobbar också tidigt! Om det gick bra med demonstrationerna får jag väl läsa hos dig om en stund antar jag?

2007-05-01 @ 19:40:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0