Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Mulle 50 år!!!!


...och jag ska verkligen inte fira! På söndag firas Mulle 50 år, the one and only ute på Lida om det var mellan klockan 12.00-14.00!
50 år? Bara? Han/hon/det var ju gammal redan när jag var liten men det kan ju inte ha varit sant? Mulle kan ju bara varit rena ungdomen då men så fruktansvärt förståndig redan (pust!)!
Hur som helst, till Lida ska jag åka många gånger och inte lida utan njuta men deffinitivt inte på söndag, jag ska inte fira fler av Mulles födelsedagar, det är slut med att packa ryggsäckar till Mulles ära och jag har firat hans senaste 7 födelsedagar med pompa och ståt!
( Tänk vad Mulle kan väcka känslor hos en...men egentligen gillar jag ju honom/henne... är det en han eller hon?).

Har funderat på att trots allt inte lämna in bilen för lagning, jag blir oerhört populär hos mina söner och deras kompisar när jag startar bilen och gasar lite, de tycker jag har värsta fett coola åket!
På Plantagen hade jag och ungarna en trevlig stund ( de hade med sig en kompis också). Vi hittade köttätarna (49 kr styck) så de fick varsin. Till mej blev det lite spontaninköp med en ny sorts pelargoner och lite mer frön som jag ska så.
 (Vit blomstertobak)
Appropå det, är det någon av er mina goda vänner som vill ha plantor med vit doftande blomstertobak? Det blev så fruktansvärt många i år av just den sorten så de växer oss snart ur köket. Ni får dem omplanterade men i späd ålder! Så fort de är omplanterade drar de gång att växa enormt!

Till middag blev det en nödlösning i dag igen eftersom det hann bli lite sent... blev vofflor till barnen (jo jag skäms lite). Själv hoppade jag vofflor eftersom jag tycker det är mer kaffebröd och beslutade mig efter att ha hört Metallica på bilradion från blomsteraffären att sticka ut och springa i stället med riktigt hög tung musik i lurarna! Metallica fungerar grymt bra som pacemaker för huvudet och benen, "The black album"! Blev 7 km och jag kom derekt in i andra andningen utan att passera första! YES!
Själv blev jag rikt belönad efter springningen med Fiberhavregrynsgröt och dusch!
               Trevlig kväll! Nu städa köket och softa lite framför TVn!

Kommentarer
Postat av: majjanw

Jag vill ha plantorna SNÄÄÄLLA.
Bra sprunget!

2007-05-03 @ 05:25:14
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Pensionären

Våran Mulle var "honor" Inger och Aina. Mullekorset finns fortfarande kvar uppe i skogen och man ser att det var några år sen Mulle bodde där.

2007-05-03 @ 08:28:35
Postat av: Borthy till Majjanw!

Klart du ska få plantor! Ska fixa till dig i helgen. Du kan om några veckor få lime-färgade och röda också!

2007-05-03 @ 09:06:49
Postat av: Borthy till Pensionären!

Jo, men erkänn att Mulle är aningen androgyn...? Finns inga Mullebarn hemma i byn längre? Man skulle kanske börja knäcka extra som Mulle på lediga stunder? Man behöver ju inte direkt kamma sig när man går till det jobbet, bara vara sig själv och plock skräp!

2007-05-03 @ 09:09:11
Postat av: majjanw

Ja ja ja, limefärgade vill jag oxå ha.

2007-05-03 @ 09:28:18
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Borthy till Majjanw

Jo rå, vi ska fixa lime också men det är lite längre leverans på dem! Det är lite omvårdnadsjobb på dem när de är bäbisar med vatten och sol och omplanteringar....
Är du ledig i dag?

2007-05-03 @ 10:11:58
Postat av: Anonym

Jobbar dag. SEDAN LEDIG TRE HELA DAGAR YIPPIE!!!

2007-05-03 @ 10:37:31
Postat av: Anonym

Jag har ytterst lite sol på min balkong. Tror du det går ändå?

2007-05-03 @ 13:41:22
Postat av: Borthy till anonym majjanw!

De måste vara innomhus helst i värme och soligt fönster till dess juni startat ( risk för frost helt borta!) Sen klarar de din balkong fram till Sept! Du var ju dag-matte åt några av mina krukor förra året och de levde ju in absurdum!

2007-05-03 @ 14:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0