Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Nu är glada julen slut slut slut...

image185 Vaknat från min skönhetssömn och samtidigt nu som jag lagar middag till familjen  kan jag byta färger i bloggen från julstämningen som rådit under dagen till nu riktig tjejvarning! 
Jag tar mig! Grattis till mig!
( PS, Var lugna, jag hämmar mig snart och börjar sköta min blogg som en normal människa igen!...men erkänn, det är väl lite kul att kolla vad som händer med den nu? Man vet aldrig!)
 

Kommentarer
Postat av: majjanw

Lär mej!!!
Ledig tors, är du?

2007-05-13 @ 17:26:31
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Pensionären

DU ÄR SÅÅ DUKTIG SÅÅÅÅÅ!
Visst är det kul att lära sej nya saker i programmen man jobbar i. Det har jag tyckt hela tiden sen jag började med datorn. Om man ändå hade haft detta "verktyg" i skolan på 50-talet tror jag att det gått lite bättre för mej.Hade man svårt för att tala så hade det varit underbart att kunna tagit till detta med med datorn och allt vad man kan få till där, men så var det nu inte.

2007-05-13 @ 20:34:10
Postat av: Borthy till Majjanw

Jag jobbar fm på torsdag men kom förbi och käka på em/kvällen så blogg-jobbar vi lite över ett glas rött! (Tror inte att vi har något inbokat)

2007-05-14 @ 02:58:05
Postat av: Borthy till Pensionären!

Det är skitkul! Jag är helt fast och jag vill bara lära mig mer! Nu börjar jag bli laddad att göra en hemsida till familjen också. Maken sade att jag just blivit web-ansvarig för Scoutkårens hemsida.... Lugn och ro! Jajjamensan!
Angående 50-talet...förstår hur du tänker...det fanns inte på 70-80-talet heller när jag gick. Vi får göra det bästa av det ändå och leva i nuet! (Tony Richardsson: Ja ä inte bitter!)

2007-05-14 @ 03:03:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0