Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Snutmagneten Borthy!

     image187
Jag behöver inte göra något, de dras till mig, jag är en snut-magnet! Nyss när jag åkte hem från jobbet och jag har en ganska kort bit blev jag omkörd av 3 polisbilar! De gillar eller kanske känner sig trygga i min närvaro!
Jag vevade ned rutorna på bilen och sjäng med U2 på radion "Pride- in the name of love" så högt jag bara orkade och kunde för att de inte skulle höra och haffa mig för avgas-systemet...att sjunga tror jag inte man blir insydd för!
Have a nice day, hörs lite senare, nu natta...eller heter det daga?

Kommentarer
Postat av: matt-ass

Klart att de kör om, de vill ju titta på dig när du kör din fina bil. Håret flyger i vinden, rena reklam filmen för Wella-schampoo. Äntligen måndag, en ny spännande vecka att se fram emot.

2007-05-14 @ 08:32:48
Postat av: Monika

Bra att du sjunger för polisen! Men kan inte det ses som muta att de får en gratiskonsert bara så där?

2007-05-14 @ 11:00:25
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Darr

Vad trevligt du får det hela tiden! Vilken tur du har som får träffa så mycket spännande människor ;). Se det som en komplimang - de vill ha dig.
Det är en massa människor som har varit inne på vår (duon Two alltså) AllEars-sida och lyssnat på våra låtar och recenserat, kolla gärna: http://allears.se/ViewBand.aspx?name=Two+Much
Kram.

Postat av: Borthy till Mat-ass och Måns Mossa!

Man tackar för de fina orden! Ni är killar som vet hur en kvinna ska behandlas! Sköna ord!
Till Måns Mossa: Sidan är jätte fin, kollade lite snabbt innan jag somnade i morse, ska kolla mer sedan. Har du gjort alla knivarn`? Mkt imponerande! Du får allt skaffa en blogg så att vi kan kommentera dina objekt och alster, på din hemsida går ju inte att kommentera?
Till Mat-ass: erkänn att du är fast i blogg-tänket redan!

2007-05-14 @ 18:39:53
Postat av: Borthy till Monika

Det tänkte jag inte på...jag sjöng i ren panik! Hur som helst... nu när jag åkte till Yogan mötte jag en polisbil och blev omkörd av en. När jag skulle hämta grabbarna från klarinetten efter jag varit i badhuset och solat och tagit en hårinpackning i bastun ( och lagt i en 30 graders tvätt i bassängen så länge) kom en polisbil som åkte in för att tanka och slösa med skattepengarna eftersom det nu kostar 12,09 kr/l att tanka, 60 öre upp från igår, killen på statoil måste haft en riktigt usel helg!! Sen mötte jag en till på huddingevägen! Jag är omringad, en magnet!

2007-05-14 @ 18:46:02
Postat av: Borthy till Darr!

Darr, det var länge sedan! jag har inte tänkt så mycket på det...att det kanske finns trevliga människor i polisbilarna och bakom yrkesidentiteterna! tror du det lönar sig att "mjuka upp" dem lite, kolla personligheter? Om de är potentiella vänner? Får försöka... men du vet, man blir lite stel när man ska umgås med dem... det är lika dant som med tullpersonal, svårt att se lugn och ärlig ut även då man har rent mjöl i påsen! Lättare är det att umgås med popartister, sådana som nyss släppt skiva! kul att så många varit inne! Vi lyssnade på jobbet i natt.

2007-05-14 @ 18:50:49
Postat av: Monika

Usch, det var dyrt! Jag måste tanka de närmaste dagarna - oavsett vad det kostar. Hoppas priset går ner, jag planerar ju en längre resa snart.

2007-05-14 @ 20:47:17
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0