Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Softar efter en riktigt bra trevlig dag!


Solen sken, tandläkaren sade jag inte alls hade dålig andedräckt, att han arbetat 37 år i yrket och visste vad dålig andedräkt var för något!
Men jag sade att det visst smakar och luktar h-vete ur munnen sen en tid och att något är riktigt fel där inne! Han sa jag hade fina tänder, riktigt fina och att jag hade fel! Han lagade ett hål och jag hoppas att det var där det kommer i från.... hoppas!
Jag loooovade dyrt och heligt att använda tandtråd och eltandborsten ofta ofta!
Konstigt... frissan tycker man ska använda hårinpackning lika ofta som man använder tandtråd och tandläkaren att man ska använda tandtråd lika ofta som vad??? Hårinpackning?? Det blir ju aldrig?
Sen var jag ute i kalla men soliga vår-Stockholm och tittade på folk och i affärer innan lunchen.
Vi käkade indiskt men jag minns inte speciellt vad det smakade för vi (läs jag) snackade så mycket, det var ett tag sen vi sågs och hade lite saker att detalj-diskutera! Eftersom vi båda ansåg att vi borde pimpa oss lite och springa lite mer så att vi kunde springa Midnattsloppet i Augusti så gick vi till Gunnarssons konditori och proppade i oss bakelser som efterrätt!

Sen lyckades jag ta mig till Högdalen utan stopp i T-banan denna gång och kunde hämta ut bilen med nytt avgassystem!!!!  Bilen lät som en spinnande katt!
Bilmekanikern sade att han önskade att alla kunder var så glada och trevliga och nöjda som jag, att det lyfte hans arbetsglädje! ( jag måste ha goda skådespelartalanger som helt kan dölja en vidrig PMS kortare stunder!)
Det är konstigt, de man står närmast och spenderar mycket tid med gnäller man på och är sur med mellan varven. Ju kortare man träffar en person, ju trevligare är man??? Borde vara tvärt om.....

Jag hade 1 timme när jag kom hem från stan innan det var dax att åka till skolan för att närvara kulturkvällen med den stora pastasalladen som jag gjorde igår kväll ( pastasalladen skulle säljas till hungriga under kulturkvällen). Jag lade mig att sova en power-nap. Vaknade med ett ryck efter 15 minuter med mardrömmen att när jag lyfte på locket till pastasalladskastrullen så var där bara ren pasta, att jag glömt alla andra ingridienser!
Kulturkvällen var som vanligt förbluffande proffsigt utförd av lärarna och barnen! Man sitter med tårar i ögonen när de utför sin show, så duktiga!

(Jo, jag glömde att säga att jag under 30 minuter sålde och fixade närmare 100 varmkorvar till hungriga föräldrar som kom direkt från jobbet, shit pommesfrites!)
En rolig grej till som inträffade var att maken vann 1:a pris på tipspromenaden... en 1:a färbandslåda för hundar och katter! Vi skarattade hysteriskt när vi i den hittade första hjälpen för hund och katt, en instruktionsbok för Heimlich manöver och HLR!
Ser cenariot framför mig: Z har tagit en mus, sätter i halsen. jag springer fram, håller honom upp och ned och trycker honom över buken. Det fungerar inte så jag börjar göra konstgjord andning på honom... drar ut hans tunga som det stod och börjar inblåsningar.... Nä, tror inte det, hur mycket jag än älskar den katten tror jag inte jag gör inblådsningar på honom...
God natt med er alla! I kväll blir jag inte långrandig mer än på bloggen! Här blir jag alltid långrandig.

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Hej hopp!! Nu har jag infogat en klcoka åt dig. Du kanske inte just vill ha denna klcosk, men då kan du ändra den. Klicka på klockan, så hamnar du på sidan, där du kan välja mellan olika. Välj sedan Design. Klicka på Kodmalls-fliken. Välj Startsida. Scrolla. Jag tror du ser vart du ska klistra in den nya klockans kod.
LYCKA TILL!!

2007-05-15 @ 21:37:16
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Pensionären

Som jag har väntat på hur dagen varit som skulle bli så "trevlig" så att jag fick skriva ut detta till Gotland. Nu har jag samlat allt i min pärm till mormor. Kommer att uppskattas. Var i lönndom ute och matade katten och tittade i himlen när den åt så att den inte skulle tro att kärleken återuppstått efter allt vattensprutandet för att hålla den borta från våran tomt så att våran "älskling" skulle våga sej tillbaka.Han kom tillbaka men såg ut som en struts när han gick efter gången och in.Nu lämnar vi över allt till Görel och växthuset och till morbror Gösta och Elsie till våran Röding. Nu gör jag korstecknet och gåt och lägger mej.
Amen

2007-05-15 @ 21:54:21
Postat av: Monika

Åh! Jag vill också ha bakelser på Gunnarssons. Skönt att det gick bra hos tandis också. Kram!

2007-05-15 @ 22:05:29
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Monika

Vad fin din blogg har blivit nu! Hoppas du får en fin dag också. Nu ska jag iväg och söva på HS. Kram!

2007-05-16 @ 06:00:07
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Mrs W

Oj snart kommer du ha miljoner besökare på Din blogg så himla snygg är den och härlig läsning.....

2007-05-16 @ 06:47:32
Postat av: Jada

Jag blir så glad när jag läser din blogg, du sprudlar av glädje!
En förbandslåda för hundar? haha, har jagaldrig hört talas om.
P.s. jag tankade igår 11.89/L det sved i plånboken!

2007-05-16 @ 07:16:40
Postat av: Pensionären

M. har låtit mej förstå att ni har en VÄLDIGT duktig son som spelade teater i går. Vi här ute på landet känner oss sååå stolta.
Nu åker vi till Gotland om en stund och hoppas att vinden avtar.

2007-05-16 @ 07:45:42
Postat av: Borthy till Pensionären

Hej! Undrar om ni åkt till Gotland nu?? I så fall, hoppas ni får en riktigt trevlig resa och hälsa mormor så gott! den där pärmen, säg till mormor att spara den, kan ju vara kul att ha om inte hon vill ha den i evighet, se vad man svamlat ihop...
tror inte att det är helt rätt att mata den andra kanske... har han inget hem? Kan han inte få uppehållstilllstånd hos Gösta?
A och E och alla barnen var grymma i går. Tänk vad mkt evenemang det blir nu framöver när A börjar på AF, t ex lucia i globen för oss alla att gå på!

2007-05-16 @ 09:41:20
Postat av: Borthy til Monika!

Gunnarssonns är ett trevligt kondis! kanske vi kan ha det som mötespunkt för våra strövtåg när vi ska ut?
Tack för komplimangerna om min blogg! Jag har kämpat en del för att lära mig programmera så här långt kan jag säga, en helt ny värld för mig! Det är som det där Sodoko (eller hur det stavas) man blir beroende och vill bara ha mer!

2007-05-16 @ 10:15:16
Postat av: Borthy till Mrs W

Man tackar för de fina orden! När ditt lugnat sig lite med nya jobbet ska vi pimpa din blogg över en flaska rött framöver! Den som väntar på något gott!!!!
Vad duktiga våra ungar var i går. Tänk vilken tur vi har med skola och lärare, vilket engagemang och vilken trygghet!

2007-05-16 @ 10:18:00
Postat av: Borthy till Jada!

Fasen vad ofta du tankar människa! Nu får du börja blogga hårdare så du inte hinner åka bil. För övrigt måste du komma in i min tank-rytm för att ha någon vinning av mina bensinprisrapporter. Men det är som med mensen, blir man rigtigt tighta som kompisar så blir man synkade, det kanske är lika med tankandet???? Tror det!

2007-05-16 @ 10:20:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0