Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Brottsling! Utan att ha en aning!

 
Du har haft körförbud på MAZDAN sen 1 januari 2006 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tänk på att Du håller reda på besiktningen på Golfen så inte samma sak händer på den! Vilken jäkla tur Du haft som inte blivit stoppad och kollad. Pappa fick hjälp på sitt jobb att gå in och kolla på Nätet hur det var med den saken! /mor


Detta brev fick jag av min mor idag.
Jag har alltså inte besiktigat Mazdan som jag har lånat av dem, bara kört och inte funderat så mycket...trott att det kommer papper när det är dax att köra bilen till besiktningen?

Trodde på något sätt att det där sköttes per automatik, skattelappar har ju kommit att klistra på och försäkringen har mor och far ombesörjt.

Jag har ju till och med krockat bilen med en EPA-traktor (hela felet var hans) och min bil fick en längre vistelse på "gör-om-mig-verkstan".
Någonstans trodde jag att det fanns register som sade till här i förmyndarsverige att nu lilla gumman ska du ta Mazdan på Besiktning!

Till och med tandläkaren kallar ju en i tid och otid 2 gånger om året och jag brukar inte missa detta så det här måste vara något fel, inte bara förträngning och slarv, jag har inte sett någon kallelse!

Hur blir det nu då? Kan man anmäla sig hos Pecka (och kanske få lite strafflindring för gott post-brottsligt uppförande?) sitta av straffet på Hall eller får man en kallelse?

Jag ska lova att sköta mig bättre med Golfen! Lovar!
Visste faktiskt inte det andra, då hade jag som är så Snut-rädd aldrig åkt till ICA en mörk kväll med Mazdan i körförbud ens!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: Monika

Men man får ju visst en kallelse till besiktningen! Antingen har deras dator glömt bort dig (tecnical road to hell) eller så har du slarvat bort kallelsen. (kan väl inte vara möjligt?)

2007-11-05 @ 14:05:35
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Lizaloop

joho, såg du inte catwoman...det var ju annika!!

2007-11-05 @ 14:22:00
URL: http://www.lizaloop.blogg.se
Postat av: Camilla

Hoppsan! Svettigt... :/ Jag trodde att man var tvungen att besikta bilen för att få inbetalning till bilskatten... men så smart är det tydligen inte? Himla tur att du inte fastnade i någon koll under tiden!
Kramar!

2007-11-05 @ 16:39:03
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Camilla

Här kommer länken till EFIT (ett foto i timmen). Nästa EFIT är 20 november:
http://fototimmen.org/

2007-11-05 @ 17:33:18
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Think Twice

Teknikens under...
Visst får man en kallelse till besiktning, men står bilen registrerad på dig, för dom borde ju skicka ut kallelsen till ägaren och inte till den som lånar bilen i sådana fall!
Tur att misstaget uppdagades av er..sk "I Grevens Tid" innan "storebror"....;)
Vågar inte fundera på hur stora böterna skulle kunna bli;)
Har ju en viss erfarenhet...(Bältesbanditen;))
Ha det gott och hoppas det löser sig!
/Kram

2007-11-05 @ 17:45:08
URL: http://blueblueeyes.webblogg.se/
Postat av: Junitjej

OJ DÅ!!
Jag brukar få kallelse till besiktning. Sedan kan jag ändra tid på nätet om jag vill. Synd att du inte har fått brevet förrän nu om det nu har varit körförbud ända sedan januari 2006. Det är ju snart två år sedan.
Trots allt hoppas jag att du har haft en bra måndag!

2007-11-05 @ 18:17:27
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Andreas

Brukar få kallelse varje år. Det står "Kom hit med bilskrället, så ska vi hitta felen som skickar bilelendet raka vägen till skroten. Har du skrotat bilen före angivet besiktningstillfälle kan du bortse från detta brev, och vara lycklig över att alldrig mer se den gamla skrutten"...

2007-11-05 @ 19:12:46
Postat av: Pensionären .

Med dina oskyldiga blå (?) ögon och ditt charmiga leende kommer Du säkert att slippa fängelse! Jo, vi kommer naturligtvis och hälsar på, på Hall OM du åker in....
Det kan ju ha varit som såååå oxo, att VI bara betalat besiktningen och sen kanske GLÖMT att tala om vilken tid Du skulle infinna dej där. DET KAN HA GÅTT TILL SÅ! Förlåt oss i så fall!

2007-11-05 @ 19:53:51
URL: http://widy.blogg.se/
Postat av: Britten

jo jag tror inte heller att du får fängelse !!! men förstår att det känns retfullt..

Tur att det inte hänt något i alla fall...
Ha en bra morgondag..

2007-11-05 @ 22:10:54
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: maria

Tjena Borthy forthy. Har vi inte världens bästa päron, så säg..
Varför är mitt kort i min blogg så suddig? Kan du hjälpa?

2007-11-05 @ 23:18:49
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Maria

Vi hade en husvagn som vi körde land och rike runt med . Vi trodde att den var så gammal att vi inte behövde betala skatt,när jag sen blev dålig glömdes besiktningen bort.Vi kom inte ihåg senast den blev besiktigad,när vi skulle sälja den tog vi fram papperna på den och såg att den hade körförbud.Tänk, vi lånade ut den flera gånger i föresatsen att allt var ok.Detta pågick nog i minst 5 år,hur dum är man.Tur att vi är människor som gör misstag,och inte med berått mod!

2007-11-05 @ 23:58:06
URL: http://monmaria.blogg.se
Postat av: Ulla

Oj, oj, oj! Vilken tur att du klarat dig från kontroll. Fast där ser man hur få kontroller som verkligen genomförs. Det är lite risk att åka "fast". Både på gott och ont.

2007-11-06 @ 04:28:18
URL: http://ulla67.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0