Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Vill du cykla till jobbet i nysnön?

image820
Blev lite sovmorgon i morse skönt nog. 
Lite snö hade kommit under natten även om det inte var några mängder.
Hur som helst var det ändå så pass mycket att jag inte fick för mig att hålla på med krattning och andra aktiviteter i trädgården.

Efter Bacon och äggfrukost hetsade jag i kafferus igång med att riva ut några av köks-skåpen som en längre tid plågat mig genom att vara smått flottiga (fläktskåpet och de ovanfär spisen) och ostädade med massa osorterat junk i.

Jag blev riktigt våldsam för att uttrycka det milt och tog till de allra starkaste rengöringsmedlen och gasade på med Iron Maiden på köks-cd-spelaren!
Vid 12.30 avbröt jag för att sanera mig själv med en dusch innan jobbet.

Eftersom min bil nuförtiden är så väl luftkonditionerad och av den anledningen fått en akut-tid hos Bosse-bil-doktorn hade boven i dramat, grannen lovat mig att få ta hans bil till jobbet idag.

Jag börjar jobba kl 14.00 så kl 13.30 knackar jag på hos grannen för att få bilnycklarna.
Den vuxna sonen öppnar och ser förtvivlat och generat på mig och säger att mannen i familjen som lovat låna ut bilen till mig har nog glömt detta sedan igår då "olyckan" hände och själv stuckit i väg med bilen han lovat låna mig!
image821
Sonen är nu förtvivlad och erbjuder mig att låna en cyckel!
Jag tackar artigt nej och tar vår andra bil till jobbet så får min familj vara utan och klara sig på annat sätt med det de ska göra under kvällen.

Blev en stor och härlig pizza till middagen i kväll. Champigioner, oxfilet och bearnaise.
Hoppas det inte blir halt i kväll när jag ska halka hemmåt utan vinterdäck!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: Socrate

Vilken osis med "båten mot bilen" . Du skulle filmat det och lagt ut på YouTube så hade succén varit given. Ursäkta mitt raljerande om olyckan - fattar att det inbte var så himla kul. Själv har jag lagt på dubbdäcken på ena bilen idag. En kvar men det får bli på måndag - hinner inte mer idag.
Ha en skön lördagkväll och en dito söndag.
// vännen Socrate

2007-11-10 @ 18:35:46
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: Camilla

Men åååååååååååå vilken granne! :/ Tur att du är så himla snäll och lugn, jag skulle ha blivit så trött! Först pajat bilen för dig och sedan lovat dig att låna bilen och sedan ta den ändå själv... Grr...
Hoppas det är lugnt på jobbet. Här blev det innebandymatch med bonusen i morse och sedan bacon- och äggfrukost även här. Har klarat mig rätt bra bloggfri, men nu börjar det klia i bloggfingrarna... :)
Vi kikar på film nu och tar det allmänt lugnt.
Mums, vad god pizzan lät! =)
Kram, kram!

2007-11-10 @ 19:19:20
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Monika

Jag känner mig orolig för din granne. Dels att bara fortsätta backa fast det tar emot och sedan glömma vad man ställt till med...

2007-11-10 @ 21:00:19
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Junitjej

Vad irriterande att grannen had eglömt vad han hade lovat!! Pizzan lät otroligt god iallafall.

2007-11-10 @ 22:33:33
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: EsKa

Har också ätit pizza ikväll..
Ej
Så bra
Kanske
Att äta mycket pizza allt för ofta..

2007-11-10 @ 23:04:27
URL: http://eska.blogg.se
Postat av: Ulla

Jag brukar säga att mitt minne är: Bra, men kort! Det verkar stämma även på din granne *L* Måste känts snopet när du skulle låna bilen.

2007-11-11 @ 06:22:03
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: Pensionären .

Godmorgon Söndag!
Vi går och väntar på att sätta i kabeln till MAZDAN för lite värme, när vi får veta när Du anländer till Gnesta för hämtning av den "raringen" igen.
Glöm inte att det är Fars Dag idag. Pappa sitter redan och väntar på uppmärksamhet.( Men det är ju klart, "ni har ju era föräldrar att tänka på"
;-))

2007-11-11 @ 09:51:47
Postat av: britten

å du är så duktig så jag får nästan kompex...vad snopet med bilen märkligt !! ibland undrar jag om inte det är många ute i trafiken som inte borde vara där ?

Ha det bra

2007-11-11 @ 12:51:13
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: amonym

hmm man kan väl säga att din granne milt sagt behöver jobba en del för att komma på plus igen! Hade ingen aning om att Bosse-bil-doktor har filial i dina trakter... trodde han häckade här nere. Fast han kanska har flyttat nu när han är berömd eller så kanske du har en helt egen Bosse. Det skulle jag vilja ha! Han fick gärna städa bilen också!
kram

2007-11-11 @ 17:39:26
URL: http://amonym.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0