Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Vitamindopad!

Undrar om det är bra eller dåligt att vara pigg? Bra eller dåligt att känna sig pigg av kanske vitaminer? Kan man göra det?
Sliter man ut sig om man är aktiv och driftig när man är pigg?
Eller ger vitaminer bara bättre bränsle?

Ja, nu tror ni väl att jag fått en knäpp...
Jag bara funderar på om det är bättre för kroppen att vara lite sliten och kämpa på eller att känna sig pigg och flänga runt som en vind?

På i stort sätt alla plan är jag aktiv och pigg och far runt som en vind just nu utom på städningsfronten där jag ko-handlar med mig själv hela tiden för att få minsta lilla sak gjord!

Undrar om jag gör en revolt snart mot allt jäkla städande hela tiden?
Varför är så mycket i livet städa?
Verkar ju också som det bara är jag som har alla dessa tvätthögar att vika och kletiga hyllor i skåpen att torka...

Hur ska jag välja glädje här?
Jo, genom att sätta på musik på hög volym och städa av skiten bara och efteråt njuta segerns sötma hur förträfflig jag varit!
1 2 3, på det fjärde ska det ske, på det 4:e gäller det... NU!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej kompis! Jag håller med, det är trök-max att städa. Jag har också tagit itu med det projektet i dag, med hjälp av "Tillbaka till Samtiden" och kaffe (tyvärr koffeinfritt) går det sakta framåt. Nu ska jag ta en stärkande långpromenad och passa på att slänga en massa sopor - sedan hem och fortsätta damma.
Kram och ha det bäst!

2007-11-22 @ 12:57:37
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Pensionären .

Avbryt städandet och läs mitt mail och tala om för mej varför jag inte lyckas byta ut min profilbild i min blogg. Har fixat en bild där jag inte sitter halvnaken och fryser..........

2007-11-22 @ 16:29:13
Postat av: EsKa

Ej
Så bra att
Ko-handla
Alltid

2007-11-22 @ 16:30:08
URL: http://eska.blogg.se
Postat av: A

Jag har alltid varit urkass på att städa...kohandlar bort det hela tiden....Men så får jag straffet nu när det är flyttstädning...Hu vad skitigt det blir på fem år när man inte är särskilt noga med vardagsstädningen. Keep up the good work. kram

2007-11-22 @ 22:34:12
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: EsKa

Hmm, måste fråga dig om den gråa högerspalten på min blogg "ramlat ner" så att den hamnat efter inläggen ? Spunken påstod det, men vet inte om jag ska tro henne...?

2007-11-23 @ 01:47:49
URL: http://eska.blogg.se
Postat av: amonym

Hur gick det? Hur långt fick du räkna? Blev det städ eller hittade du något intressantare att lägga händerna på? Usch - känner igen mig i detta - tänkt att det ska vara såååå svårt att få det gjort. Man vet ju med hela sin logik att det är bättre att städa NU än att vänta för det blir inte lättare. Men men lite skit i hörnen......
kram

2007-11-23 @ 07:32:32
URL: http://amonym.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0