Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Dagen går så fort!

Dagen idag har gått alldeles för fort!
Barnen är hemma och har höstlov. Eftersom jag arbetar kvällspasset kunde jag njuta av lite sovmorgon!
Jag vaknade kl 09.00 av att jag snarkade (jag är verkligen förvånad själv men det beror väl på att jag är lite förkyld) och jag hade sovit som en klubbad säl, hur hårt som helst!

Jag hängde lite tvätt och fixad och donade och vi hade lite stillsam mysmorgon med latfrukost utan skynda!

Kl 11.00 åkte jag och stora grabben  till tandläkaren för det var dax för honom att dra bort en tand till inför tandregleringen.

Han var så otroligt tapper, sade: Den här gången behöver jag inte gråta för nu vet jag ju hur det känns att dra ut en tand! Affirmation! Så liten och kan se det och förbereda sig possitivt mentalt!

Sedan körde jag sonen hem, åkte till macken för att tanka och samtidigt tvätta och vaxa Mazdan i en sådan där apparat.
Kan tyckas som ett konstigt val av dag att tvätta bilen, skitit ute , regn och blåst men min snälla mor och far vill byta bil med mig igen!

Jag var ju på G att köpa nya vinterdäck till Mazdan men då sade snälla mor och far att jag kunde lämna Mazdan till dem så kunde jag få ha deras andrabil, den fina Golfen med nya vinterdäck som de inte behöver så mycket nu när de blivit pensionärer och inte behövde lämna byn varje dag för långa resor till jobben!
Vilka toppenföräldrar jag har!

I dag har jag alltså tvättat och vaxat Mazdan för att göra den fin inför bytet men jag kunde ju tyvärr inte dammsuga den då dammsugare inte uppskatttar utomhusvistelse i spöregn!

Efter macken blev det en repa till djuraffären för att kolla om kattluckan  som jag beställt kommit men det hade den inte än. Åkte till ICA för att kompletteringshandla mjölk och sedan hem för att göra snabblunch till ungarna innan jag åkte till jobbet.
Det var min dag det! Kram alla.

Kommentarer
Postat av: Andreas

Tänk att man kan få världens bästa föräldrar... tycker synd om alla som inte har det.

2007-10-29 @ 22:08:48
Postat av: Anja

Hej tyska tjej! :o) Du vill ha en tysk kommentar? Varsagod: Du hast ja wirklich sehr nette Eltern..erinnern mich ein bißchen an meine! Und du kannst stolz auf deinen Sohn sein, daß er so tapfer beim Zahnarzt war! Die meisten kriegen ja schon Schiss, wenn sie nur daran denken. Hoffe du kannst alles lesen, helfe dir sonst gern bei der Übersetzung!! Kram, Anja

2007-10-29 @ 22:52:07
Postat av: Borthy till Andreas.

Andreas, kan du tyska och hjälpa mig med Anjas kommentar? Jag kan det inte, inte ett ord, har bara läst franska tyvärr men jag kör tyska obehindrat dagligen med mina fina kollegor :-D...nicht!
Har du också världens bästa och omtänksammaste föräldrar? Det har mina söner också...nä, jag skojjar bar, jag har!

2007-10-29 @ 23:20:13
Postat av: Borthy zum Anja!

Ich kan nor sagen...ABER!
Was ist sehr nette eltern? Ich gloube es ist sehr got zu bleiben! :-D Ich bin stolz auf minen sohn! (Miene favoriten tyska tjej mussen spreche nicht so schwer déutch her!) Aber ich danke dir fur deinen wort! Kram

2007-10-29 @ 23:26:54
Postat av: Anja

sehr nette Eltern betyder: mycket trevlig föräldrar! Men annars skriver, eller säger vi hellre pratar du bra tyska!! Jag förstar dig i alla fall... och det är det viktigaste, eller hur?? Flin..

2007-10-29 @ 23:37:17
Postat av: Andreas också :P

La till dig som länk ^^

2007-10-29 @ 23:43:32
URL: http://duccan.blogg.se
Postat av: Socrate

Nette Eltern betyder "schyssta päron" alltså snälla&goa föräldrar. / Petimätern

2007-10-30 @ 00:57:28
Postat av: Pensionären .

Frääääs! Har just snytit och torkat näsan och ögonen efter att ha läst din vänliga ord om oss.SUCK!

2007-10-30 @ 07:55:21
Postat av: Camilla

Vilka härliga föräldrar som ger dig sin bil! :) Ååå vad gulligt! Kloka barn du verkar ha också, tycker jag. :) Felix är också på gång för tandreglering och han lääängtar efter att få tandställning faktiskt. Vill ha fina tänder. Han har fått tid om en månad i Uppsala (i och med att mamman bor i Uppland och han är skriven hos henne). Däremot tror jag att jag och maken följer med honom den dagen och passar på att fika lite eller äta något gott i Uppsala - eller (kom jag på precis nuuu) varför inte lite bad på Fyrisbadet? :)
Sorry, det här blev långt och surrigt.
Ha det så bra i dag! Själv är jag ledig efter helgjobb, ska ta mig till ICA Maxi och storhandla, fixa matlista för en vecka minst - så att man slipper åka och handla och fundera varje dag över vad man ska äta. Det är så skönt när man vet exakt vad det blir till mat och att allt finns hemma.
Ha det gott! Kramar!

2007-10-30 @ 09:58:05
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Jada

Hjälp mig! Min klocka går fel o jag kommer inte ihåg hur man ändrar...

2007-10-30 @ 10:43:25
Postat av: Socrate

Alltså jag har med åren mer&mer uppskattat mina föräldrar. Vi har en finfin relation - kanske mycket för jag själv mer & mer inser vad de betytt för min uppväxt och de värderingar de givit mej & mina bröder. Sen är det så otroligt härligt att se deras enorma kärlek till mina egna barn oxå. Man är i sanning LYCKLIGT LOTTAD! :-D

2007-10-30 @ 12:07:53
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: Socrate

Nu är petimätern vilsen (om nån trodde han var ofelbar). Vad betyder "Affirmation" ? Har några poäng psykologi men har glömt. Vad tandreglering anbelangar, har vår 15-åring just tagit sig igenom ca 3 års tandställningsbärande ca 1 resa/månad de 4 milen till Nässjö men det har så här i efteskott gått mycket bra. Bara som en uppmuntran från nån som varit med (inte om själva bärandet, men körandet, medföljandet, "påhejandet" & stödjandet) De är duktiga de där tandreglerarna! Heder åt dem!

2007-10-30 @ 12:34:32
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: Socrate

Härligt att Du, Borthy, vågar svara "hellre än bra". Ok - trots en halvtaskig tyskakunskap kunde petimätern finna ett par HÄRLIGA ord som ALLS ICKE specificeras närmre här. "Keep on spreching Deutsch!" uppmanar Socrate varmt.

2007-10-30 @ 13:16:26
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: Ulla

Internationell bloggsida. Kul!

2007-10-30 @ 19:47:50
URL: http://ulla67.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0