Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Jobba dagtid.

Hu, det är verkligen inte min kopp te det här med att bara jobba förmiddagspass så som jag gjort den här veckan! 
Jag fattar inte hur så många människor vill och orkar med det, alla tidiga morgnar och alla dagar som ser så lika dana ut!

Vissa veckor jobbar jag ju så som vanligt folk, bara förmiddagar och jag blir helt slut av det, sitter som en död sill hemma i soffan på kvällarna och jag orkar ju inte ta mig för något alls, får inget gjort och har ingen egentid!

Antagligen är det bra för kroppen i längden, det sägs ju så i varje fall....
att 3-skift är det sämsta man kan hålla på med men det är inget jag känner av just nu ivarje fall...(förutom sömnen då)!


Sömnen störs av att hela tiden skifta mellan dag-, kväll- och natttjänstgöring men jag sover verkligen illa på nätterna nu då jag är orolig över att inte komma upp på morgonen!

Har nyss ätit lunch i firmans kök. Vi skrattade och skojjade och de var de vanliga samtalsämnena som debatterades:

En kollega föreslog en annan kollega att köpa "Stora kuk-boken" i födelsedagspresent till en 6-årig släkting som skulle fylla år.
Den här presenten skulle utan diskussion lösa det här årliga bekymret life-time för vår kollega då hon aldrig mer skulle behöva bekymra sig om att bli bjuden på framtida födelsedagar eller få förtroendet att väja present från släkten till barnen!
Alltså enbart possitiva följder och effekter! (Skratt, skoj, flams och mat en halvtimme innan vi återgick till allvaret).

Nä, nu till något mer rumsrent...
Det är fredag och det drar ihop sig till fredagsmys!  
Undrar vad TVn har att erbjuda? Man kanske bör ha en videorulle i bakfickan som reserv? Är det någon som har något att rekomendera? Gärna något skojjogt som hela familjen kan se!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: Socrate

Vill ni ha helkul hela familjen så satsa på någon av följande två: "GUSTAV II" eller "PÅ ANDRA SIDAN STAKETET" . Jag och mina två yngsta (7&5år) - mor var just då inte hemma - skrattade så vi kiknade när vi såg dem. Skönt förresten att du använde ordet "VIDEO" . Jag trodde nästan att jag var den ende kvarlevande dinosaurien som regelbundet använder videon och inte alltid DVD'n.

2007-10-05 @ 14:04:24
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: Camilla

Ha ha, där fick du till det med döda sillen... =)
Vi ska också ha en mysig hemmakväll på tu man hand och äta något gott och kika på TV. Har en osedd Pirates of the Caribbian (3:an) så den kanske vi kikar på i kväll. Inga skyhöga förväntningar direkt, men man kanske kan klara sig ifrån att somna... eller inte... ?
Kram och ha en bra kväll! Ska vi tävla om vem som kan vara vaken längre än 21.00? =)

2007-10-05 @ 15:35:27
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Carin

Jag önskar jag bara fick jobba tidigt, jag e så morgonpigg å e ändå uppe i ottan.
Jag har jobbat treskift å tyckte det var skit jobbigt. När man vant sej vid ett pass så var det dags å byta, nä det var inget för mej.
Ha en mysig kväll å helg.
Kram

2007-10-05 @ 17:04:54
URL: http://cojjoj.blogg.se
Postat av: crue Annika

trevlig helg vännen kramar från lilla lyckliga Annika

2007-10-05 @ 17:38:49
URL: http://motleycrue.blogg.se
Postat av: amonym

Kanske lite sent med tips till fredagsmyset.... men det blir ju fredag igen nästa vecka!
"Natt på museet" tyckte vi var kul! Mina kottar är 5,7, 12 och 12 och den funkade på alla. Möjligen att lilla fia-lottan tyckte den var lite läskig i början.

2007-10-06 @ 14:09:15
URL: http://amonym

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0