Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Reflektioner.


Nyss sett Mia Törnbloms program.
Jo, jag har ju läst böckena och vet hur man ska tänka men det är inte alltid så lätt.
Att t ex ge sig själv possitiv feedback på sin person utan att focusera på prestationer.
Hu vad svårt.
Jo, man skulle börja i en privat dagbok som ingen får läsa men någon sådan har ju inte jag så jag väljer att lämna ut mig här rakt ut. (Snälla, var rädd om mig....)

Det är väl en övning som heter duga?
Jag skulle ju helst av allt vilja förklara för alla att jag minsann vet att jag har mina tillkortakommanden och mer än väl känner till dem, att jag inte är dum i huvudet fast och när jag skall försöka skriva annat här....

Jag kommer inte skriva om sådant som jag inte uppskattar i min person i dessa inlägg som jag framöver ska kalla reflektion.
 3 bra saker om sina egenskaper, eller så nära man kan komma ska man försöka komma på dagligen.

Jag känner att mina kommer att få diskuteras fram och funderas fram här av mig, att det för mig inte är superlätt och glasklart om jag vill vara helt ärlig med mig själv. Kanske blir det lättare med tiden?

Jag skall ta dagen bara som den kommer i mina tankar.

-Lunchen idag som jag tidigare berättat om.
Jag upplevde den som väldigt trevlig. Jag skulle i en stund av personlig svacka kunna säga till mig själv? Vad gjorde jag där vid bordet, hur passade jag in?
En tjej utan sammhörighet i detta grabbgäng?

Men nej: Här kommer min första bra sak.
Jag tror att alla dessa tre vänner skulle kunna ha tänkt sig att äta lunch med bara mig, prata med mig,  var och en för sig,  med mig  för att jag är en bra vän och glad människa som de, var och en känner sig sedda och bekräftade av mig och för att de tycker om mig och för att jag tycker om var och en av dem väldigt mycket på sina olika sätt för att de är de! (Lång och trasslig mening men jag hoppas inehållet går fram!)
De tyckte det var trevligt att jag var med vid lunchen!

- Dagens bra sak nummer 2. Jag och stora grabben hade ett bra samtal om hur vi ska lyckas minska konflikter i samband med läxläsning.
Jag kände att jag öppnade det samtalet bra och att han ville delta i diskussionenen och att det blev ett bra beslut.

- Jag känner mig stolt och harmonisk att dagen blivit väldigt innehållsrik och att jag glädjs över det och ser det i all sin vardaglighet.
Jag tror inte det är prestationsfokuserat att känna harmoni med sin vardagliga vardag?

-Jo men jag kom på en sak till då jag ju handlat kläder idag.
 Jag brukar inte känna osäkerhet vad jag tycker om för kläder. Jag känner när det är jag i kläderna och behöver sällan fråga andra om råd.
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: Janne

Vaddå hur du passade in idag på lunchen ?? En vacker Kvinna passar ALLTID in och särskilt du :-) En kvinna skapar ofta lite balans i den testosteron manligheten.

2007-10-08 @ 23:34:36
Postat av: Ulla

Ibland behöver man en spark i baken för att upptäcka och uppskatta sig själv, men det är svårt för det är som sagt inte prestationerna som bör premieras utan hur man behandlar och är med sina nära och kära. Kram!

2007-10-09 @ 07:34:24
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: Camilla

Hon har mycket bra idéer om hur man ska ändra sitt tänkande, det ligger säkert mycket i det... Har läst boken "Självkänsla nu", men däremot inte sett något av hennes program, har lite svårt för Renee Nyberg... Är det sevärt?
Klänningen i ditt tidigare inlägg var kanonsnygg! Ingenting jag skulle våga ha på mig, jag är mer försiktig i färger och mönster, men jag kan tänka mig att den är skitsnygg på dig. Och så med "våra" stövlar till. :)
Kramar!

2007-10-09 @ 09:34:14
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: mat-ass

Min kommentar var en rebus, inte din kommentar. Men tänk lite på rebusen du...

2007-10-09 @ 13:16:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0