Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Blev en trevlig dag!

Först blev det fika med B som verkligen såg pigg ut. Det var ett tag sedan vi sågs så vi var tvungna att avhandla livets allvar innan vi kunde börja skvallra om småsaker och petitesser. Plötsligt hade en timme gått och hon blev tvungen att flyga i väg till sitt möte.

Jag åkte hem till E men var så tankspridd att jag inte fick med mig någon flyttblomma!
E har köpt ett nytt hus och på bara några få veckor har hon fått det så trivsamt och självklart att det ser ut som hon bott där i flera år!

image678
Vi drack te och diskuterade livet vi också ända till min äldsta son ringde och sade han stod utanför vårt hus i regnet och hade glömt sina nycklar på morgonen.
Jag reste mig upp och slängde mig in i bilen för att åka hem och släppa in honom.
image680
Försökte sova en stund men se det ville inte alls kropp och själ vara med om.
Åkte i väg för att hämta yngsta sonen kl 15.00 på skolan. han hade dock ingen lust att hänga med mig hem, han ville hellre leka med en kompis hemma hos kompisen så jag fick åka hem tomhänt.
image679
Äldsta sonen och jag åt lite sedan åkte vi till H centrum där han skulle ha klarinettlektion och orkester.
Jag mötte min lilla syster Majjanw på torget (jo vi hade bestämt date där för jag skulle deala lite gosaker till henne ;-D, inte så farligt eller olagligt som det låter!).

Vi hamnade på en parkbänk i samtal om saker vi inte diskuterat tidigare, antagligen av den orsaken att samtalsämnet  inte uppstått för oss tidigare! Skönt att ha en syster!

Efter detta gick hon hem till sitt och jag gick ett varv i klädaffärer och på konsum innan sonen var klar med det musikaliska.
Vad har jag mer gjort idag? Fixat lite med kort i datorn från scoutlägret i augusti.

Nu är det nattjobb som hägrar! Kanelbulle på er! / Borthy
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0