Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Energi-läckage ut genom ögonen!

""What we've got here is failure to communicate.
Some men you just can't reach...
So, you get what we had here last week,
which is the way he wants it!
Well, he gets it!
N' I don't like it any more than you men." *

Varje gång Guns N´Roses kommer med den här låten på radion....Civil war så tänker jag...ja just det, den här låten känner jag igen och så läser jag med texten i början och så funderar jag på vad är det är för låt....för det vet jag aldrig  förrän han slutat prata där i början!
Lyssnade på den på Bandit på väg till jobbet i förmiddags.

Tror få skulle vilja åka bil med mig fram och tillbaka till jobbet för jag lyssnar på så fruktansvärd hög volym på allt och försvinner till en annan dimension i musiken!

På vägen hem från jobbet i kväll höll jag på att spränga högtalarna för då kom en cover av för mig okänd grupp på Dios "Holy Diver"! (Om ni vill lyssna så är covern den till vänster och Dio den till höger!)

Den var så jäkla bra just då i den stunden, till och med bättre än orginalet och dessutom ordentligt mycket mer tryck i!
Det var ett parti i mitten som man väl kan påstå att det var ordentligt fri tolkning av orginalet och att de kunde ha hoppat över just de stroferna men de hämtade hem igen och hittade tillbaka relativt raskt!
Trodde aldrig jag skulle bli en sådan som bloggar musik men vad 17, ingen som inte vill behöver lyssna ju!

I dag var det en tjej på jobbet som sade till mig att jag såg pigg och glad ut..kommer inte riktigt ihåg ordagrant men det kändes som hon menade det och det var spontant så jag blev så glad att jag bara ville krama henne !

Det var så otroligt länge sedan någon sade det till mig och som jag kände mig sån!
Även om jag försökt pimpa lite på ytan det senaste halvåret så kommer ju skönhet som bekant innifrån och jag har inte haft någon att stråla ut på så länge.
När jag ser mitt livlösa ansikte i spegln nu för tiden så är det svårt att tro att jag ska utstråla något annat och livfullt igen någonsin, har tänkt att nog gammeln har tagit mig...men idag fanns där tydligen ett visst energiläckage genom ögonen!
Jag blev så glad att jag kände hennes ord gav mig glädje hela dagen! Allt kändes mycket roligare och jag kände mig så mycket starkare! Tack M!

Sitter med ett glas vin och filurar i min ensamhet. Hela huset sov när jag kom hem från jobbet och inget fanns att se på TVn tycker jag.
Bloggregistret.se"border="0"/
.

Kommentarer
Postat av: majjanw

Du pimpar också jättefint!
Ta åt dej hennes komentar! Jag tycker också du ser jättefräch ut. Du har så otroligt fint och glansigt hår , jag är riktigt avis, så det så!
Ha det gott i helgen, söstra mi!

2007-09-15 @ 09:11:39
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Bim

Kände igen mig i din text! När jag åker bil själv så älskar jag att ha hög musik och sjunga med allt vad jag kan! Speciellt när jag åker till jobbet på morgonen, så jag vaknar och blir på gott humör! Lyssnar oftast på RockKlassiker och ibland på Bandit. Älskar Gun's N Roses bland annat. Älskar nästan all rock, både ny och gammal.
*Kram*

2007-09-15 @ 10:55:28
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: ejmis

Visst är det härligt när man får sådana komplimanger! Ha en bra dag! =)

2007-09-15 @ 11:22:04
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Kjellinskan

Du verkar ju vara en söt, smart och go tjej tycker jag - men folk har ju så himla svårt att ge vardagskomplimanger...
Jag älskar också att köra bil ensam och lyssna på bra musik HÖGT och sjunga lika högt... brukar tänka ibland, att det är då tur att ingen hör. =)
Kram, kram!

2007-09-15 @ 11:48:06
URL: http://kjellinskan.blogspot.com
Postat av: Gullefjun

Så fint du har det här :)
SKITBRA version av Holy Diver, det blev lite för mycket skrik på mitten annars var det klart bättre än ordinalet.
Jag hittade fler bra låtar av dom på Youtube, tack för tipset :)
Ha en bra söndag.
Kram

2007-09-16 @ 10:05:51
URL: http://cojjoj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0