Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Fixat en blogg åt en kompis!

Ledig i dag. Till morgonkaffet snickrade jag ihop en blogg åt en kompis som vill börja blogga! Än så länge vet han bara att jag ska göra en åt honom idag men han har inte varit inne själv än och kollat! När han godkänt och varit inne och snickrat om lite själv samt skrivit första inlägget så ska jag länka till honom......men om ni vill tjuvkika vem han är så..ett hett tips kan vara Janheladan i min länklista! Välkommen till bloggens värld Janne!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Hej! Jag har varit här och kikat tidigare men inte skrivit nått. Du pratade lite tidigare med min pojkvän Andreas. Såg att du erbjöd att lära honom hur man får bilden på sig själv större. Har du lust och tid att hjälpa mig med det?

2007-09-17 @ 01:17:08
URL: http://mikaaaelaa.blogg.com/
Postat av: Borthy till Mikaela

Hej Mikaela!
Tack för besöket i min blogg! Det gick inte att hitta till dig från min blogg direkt till dig, måste varit något fel på adressen men jag kunde spåra dig via en referens från tidigare kommentar via Andreas! (Han hade ju lagt ned sin blogg läste jag så då tyckte jag inte det var nödvändigt att ha honom kvar på min blogg-kompis-lista, trist!)
Självklart vill jag gärna hjälpa dig med din profilbild om våra system är de samma? Ser ju att du har ingen i dag men jag kan i varje fall berätta hur man gör i blogg.se om du vill? Jag är bara en simpel sjuksköterska och kan egentligen inte ett smack om html men tycker att det är jättekul och försöker lära mig lite varje dag! Din sida här ser jättefin ut! Om du och Andreas vill får ni gärna berätta för mig hur man gör headern så där fin som hans är med inklippta bilder? Ha en fin dag. Borthy
Jag återkommer.

2007-09-17 @ 11:58:28
Postat av: Borthy till Mikaela

hej igen! Nu har jag lite tid att förklara....är inte så bra på det här så det kan ju bli aningen invecklat :-D
Ofta får det inte att skriva html-koder i kommentarerna, de plockas bort automatiskt och om det händer eller du inte fattar vad jag mednar så bara skriv igen så tar vi det via mail!
Du börjar med att i ditt bildarkiv ladda upp en bild som blir lagom stor för dín profilbild (200 har jag på min).
Sedan skapar du ett nytt inlägg där du laddar upp den bilden i. När bilden sitter i inlägget trycker du på HTML-knappen. Då får du upp HTML-koden för din bild. Den delen som börjar med src="http://........och sedan slutar med .jpg" ska du klippa ut. Gå till din kodmall, förstasidan och scrolla ned till du hittar profilbild ID. Där finns ett ställe där det står ="thumnail" direkt efter där skall du klistra in din html-kod och sudda ut det som står där emellan och direkt efter din kod skall alt=minprofilbild stå!
Hoppas att det ser lika dant ut hos dig? Det är inte direkt lätt att förklara! Berätta om det gick bra! Kram från Borthy

2007-09-17 @ 19:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0