Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Mycket musik att se fram emot!

Var nyss hos Kjellinskan och nosade lite på KENTs nya låt, snodde!! Ska lyssna på den så fort jag kommer hem och ser verkligen fram emot det och nya albumet!

Min gode vän tilllika kollega P kom till mig i dag på jobbet och gav mig musik på ett USB-minne! Inte vilken musik som helst utan Iron Maiden, några skivor! Så snällt och gulligt! Blev jätteglad! :-D
Nu ska jag hem och spela utav sjutton och lägga över de vassaste godingarna i min mobil så jag kan lyssna när jag springer framöver när jag blir helt bra från förkylningen!

Kent och Iron Maiden, man är ju i varje fall bred i sin musiksmak!

Hade hoppats på Yoga idag men instruktören var sjukanmäld, mkt tråkigt, hoppas hon snabbt kryar på sig!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: ejmis

Som Mystery-shopper går man som anonym kund t ex in i en matvaruaffär och handlar samtidigt som man kollar hur saker är och fungerar i butiken.
Man har ett antal punkter som ska observeras, det kan vara t ex renlighet, prisskyltning, påfyllnad och hur tillmötesgående och kunnig personalen är.
Idag skulle jag handla för 200:- valfria varor som jag sen får behålla, det är det som är min "lön".

2007-09-17 @ 17:14:43
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Kjellinskan

Sno på du! :) Tycker du låten är bra??? *ivrig*
Synd att det inte blev någon Yoga när du var laddad. Själv har jag halvsprungit runt 6 km med min pigga pappa. :)
Kram!

2007-09-17 @ 18:30:35
URL: http://kjellinskan.blogspot.com
Postat av: Mikaela

Tack så enormt mycket för hjälpen. Man möter sällan människor som tar sig tid att hjälpa en. Ska snart ge mig på det där med bilden :P
Det är faktiskt jag som gjort Andreas bloggdesign också. Nu håller jag på fixa en annan tjejs blogg. Jätteroligt med webbdeign och jag är också bara självlärd :) Men då lär man sig ju också kanske bäst? Det programmet jag använt till våra headers är photoshop. Klippt och klistrat :) Säg till om du vill ha vidare hjälp med det.. :)

2007-09-17 @ 22:32:00
URL: http://mikaaaelaa.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hehe du det där gick ärligt inge vidare med att sätta in en bild. Jag tänkte att man borde ju lika gärna kunna sätta upp bilden på en bildsida och ta den därifrån? Använder du dig av msn? Om du gör det så får du gärna lägga till mig. Annars får du gärna maila koden :)
Ja bloggvärlden är verkligen trevlig! Man träffar verkligen människor som är lik och olik en själv. Det som också är trevligt är att man kan prata med folk i olika åldrar och att det är okej :) Föresten så tjatar jag lite då och då på Andreas att han ska blogga. Han är nog mer en sån som kommer att blogga i perioder när han finner inspiration. Men jag kan iaf försöka se till att han inte slutar helt ;) Vi hörs sen! Mvh, Mikaela

2007-09-18 @ 00:03:19
URL: http://mikaaaelaa.blogg.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0