Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Törs man blogga när det åskar?

Just nu smäller det utav bara fasen ute. Jag har tidigare berättat att jag varit med om lite obehagliga åsksmällar, när åskan slog ned här hemma när jag var hemma! Inte kul! Har lite respekt för det!

katten är skärrad av åskan, ligger och skakar under sängen!

Jag är så grymt förkyld idag, sovit hela förmiddagen!
Till lunch lyckades jag dock ändå ta mig ut på GI-banan genom att äta det som bilden visar, en köttbit med grönsaker. Nu kommer jag klara det! Rättare sakt det finns inga alternativ, tänker inte låta viktkurvan gå över styr mer!
227650-663
Det verkar som min hälsovän PappaB har klarat de första dygnen ordentligt bra, han är på gång nu!
MEN DET ÄR JAG MED!
Nu ska jag och yngsta sonen baka muffins.....synd att man inte får smaka!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: Jada

Hmm, lycka till med att INTE smaka på muffinsen...

2007-09-04 @ 15:58:44
Postat av: pappa B

Egentligen tycker jag att du ser rätt skaplig ut som du är, fast.....nja kanske det blir aningen bättre med 3 kilo minus. Fast för min del måste det till minst 6-7 kg för att man skall återfå ögonkontakt med den minsta delen av kroppen.
Lilltån ja!

2007-09-04 @ 17:00:18
URL: http://www.pappab.webblogg.se
Postat av: pappa B

Hej vännen.
Läste detta med tubsockor i BH:n? Jag har några som är oanvända. Av mycket bra kvalla. Skall jag sända över dem till dig nu när du skall krymaps lite? Det kan ju vara rätt vasst att gå omkring med pappa B:s tubsockor i BH:n *s*. Fast gubben kanske misstycker?

2007-09-04 @ 17:05:51
URL: http://www.pappab.webblogg.se
Postat av: Borthy till PappaB

Klart jag vill ha dina tubsockor! De kommer att komma väl till pass nu! Jag kanske skulle kunna få dem i julklapp? Jag förstår inte logiken varför gubben skulle misstycka? En slimmad dam med C-(strump)-kupa!
Jag har sett kort på mig själv som äldsta grabben tog när vi bakade muffins idag! Att inte hålla igen är inget alternativ!

2007-09-04 @ 17:19:41
Postat av: Monika

Bekymra dig inte om muffinsen! Bara att skicka över dem till mig på IVA. Som vanligt jobbar jag hela helgen, fyra pass på tre dagar/nätter.
Krya på dig!
(Angående åska och blogg så beror det nog på uppkopplingen. Går den genom telejacket så ska man kanske vara försiktig... Vi har ju en egen lina som vi är delägare i Akalla-Husby nätort http://www.ahn.se/)

2007-09-05 @ 11:24:46
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0