Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Vacker höstdag på stan!

Efter att barnen kommit iväg till skolan tog jag en liten promis och kände att jag inte bara kunde stanna inne och städa och sova idag (vilket jag naturligtvis borde inför nattjobb men...)

Tog en dusch och klev ut i solskenet igen. Åkte in till stan och det är fantastiskt väder! Smet in en stund för en kaffe på ett Internet café.

Känns skönt att inte ha några måsten bara glida runt och titta på folk lite, inspireras av höstmode och inredning, ögonshoppa lite!

Läste i grtistidningarna nu på morgonen, samtliga 3 skrev om det, Face book, att det är något man kan bli beroende av och alla, gammal som ung gör det!

Shit, det verkar verkligen vara något jag ska passa mig för, ska inte ens kolla upp vad det är, jag trillar så lätt dit på roliga grejjer!

Jag måste verkligen tänka till och släppa datorn för jag rent av fastnar vid den, läsa bloggar och så! Men som sagt, man är väl inte så svårt sjuk när man ser det själv!  :-D

Nu är kaffet slut och jag ska ut i solen igen, njuta av den friska klara luften! Känner mig smått euforisk efter kaffet och de spelar Guns n roses på radion här inne.

Kommentarer
Postat av: majjanw

Ett kafè som spelar Gnr, ge mej adressen tack :)
Ha det gott!
Tack för en fin komentar hos mej, söstera.

2007-09-24 @ 11:51:42
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: pappa B

Hej min vän.
Ser att du måste sluta upp med vår gemnsamma satsning mot ett smalare liv. Håller du på att gå ner varje vecka så har du ju försvunnit ur mitt liv i december? Det vill jag inte, förstår du väl?
Gå nu och köp dig ett wienerbröd med massor av vaniljcreme och glasyr på.
Och du, jag undrar om du egentligen behöver några tubsockor, tyckte mig se att det räcker som det är...*s*
Kram

2007-09-24 @ 11:53:30
URL: http://www.pappab.webblogg.se
Postat av: Pensionären.

Face book? Ordlista hitåt!!!!!!!!!!
Själv ska jag slita mej från datorn och gå och sy "japansk" i eftermiddag.

2007-09-24 @ 12:15:21
URL: http://widy.blogg.se/
Postat av: Borthy till Majjanw

Nu var det väl inte det trevligaste kafét man kan önska sig för att sitta och mysa i reflektion och vacker interiör men vad mer behöver man än kaffe, lugn och ro, en dator och Guns n Roses! Sveavägen!

2007-09-24 @ 13:01:16
Postat av: Borthy till pappa B!

Du är allt en bra man du! Tror kanske att du drabbats av starr på senaste?
58,3 i morse och då har jag fuskat på bra ihelgen men det är ju i varje fall ingen uppgång sedan förra veckan! Jo du, 3 kg till och ett par tubsocker så ska du få se på andra bullar på julkortet!

2007-09-24 @ 13:05:14
Postat av: Borthy till pensionären

Facebook...jag vill inte kolla upp vad det är för då fastnar jag nog...tror det är något liknande bloggen/hemsida fast man letar vänner eller något i den stilen...du får kolla upp det och berätta vad det är! Googla på det! kram

2007-09-24 @ 13:07:18
Postat av: Lisa

hehe samma tankebana som mig där, jag har inte heller kollat upp facebook, man vill ju inte bli beroende av något mer än bloggen...det räcker gott och väl!!

2007-09-24 @ 13:23:39
URL: http://www.lizaloop.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0