Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Årets första av flera saker!


Nyss som jag som bäst satt här efter dusch och drack mitt frukost-te upptäckte jag att jag fått årets första fästing! Urk vad äckligt men framförallt är jag nu för tiden väldigt rädd för vilka sjukdomar den verkligen sprider och de kan jag vara utan!

Den här hade inte hunnit mer än just sätta sig fast så den måste vara ganska ny i min värld, fick den väl troligen igår när jag fotade vitsipporna eller, vilket är mest troligast när jag gosat med Zigge!

Igår när vädret var så underbart och Stockholmarna såg ut att ha vunnit 1 miljon var fast det egentligen bara var en underbar dag med sol  så gjorde vi som de flesta andra. Vi tog fram grillen och grillade. Som seden bjuder åt vi klyftpotatis och zatsiki till....jo, naturligtvis något glas rött också.



På kvällen tittade vi på talang.
Den lilla piano-killen....oj, vad ska man säga? förds inte många sådana på en befolkning.
Barnen ställde till sig med en tvål E köpt på Buttrix. Så skojjig då man blev svart av den. Vad som inte är lika kul idag är att färgen inte går så bra bort och vi nu skall in till stan på stora grabens klass- och föräldra-träff med Boule och lunch.

Även då allt är som det är och vi inom kort flyttar så är det rätt skönt med normala stunder faktiskt även om jag kan tro detta familjeliv ter sig underligt i era ögon.

Kommentarer
Postat av: britten

Jaha då fick jag svar på min fråga då...jag undrade just i mitt stilla sinne om det är dax att bada moffi och behandla honom med fästingmedel ? och tydligen är det...ja huvva fästingar och det dom sprider är inte kul...det som är bra med NOrrland och där vi har våran stuga det äör just det att det inte finns några fästingar, men det finns dessto mera mygg !!!ha det så bra..,./ gör en bra dag

2008-04-26 @ 15:09:25
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Fia

Först längtar man intensivt efter vår och sommar, men när den väl kommer påminns man om flugor, fästingar och andra jobbiga kryp, som man har lyckats förtränga hela vintern.

2008-04-26 @ 17:18:43
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: kicki

Fästningar är bland det äckligaste jag vet...hunden och katterna har haft massor redan, skall åka till hund och katt shoppen och köpa fästinghalsband som är gjort av citronmeliss, kanske inte så bra som det hos vetrinären men det tar iaf bort hälften av dem...blä för dem...

2008-04-26 @ 19:00:04
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se
Postat av: sweetmama

Nä fy fästing. Dom där krypen är verkligen inte till någon nytta alls vad jag förstått.
Men grillningen lät mysig ;o)

2008-04-26 @ 23:23:48
URL: http://www.sweetmama.blogg.se
Postat av: amonym

usch o fy för fästingar.....*ryser*. Har lyckats klara mig undan dem. Undrar om de inte gillar en del typer för mina barn har aldrig haft några heller. Helt ok att vara "äcklig för en fästing"=)
kram

2008-04-29 @ 11:48:28
URL: http://amonym.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0