Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Hönan eller ägget...

Jag vet inte vilket som kom först men det har helt klart triggat varandra till förvärring!
Nu har helvetet brutit lös i mitt kranium!

Jag har ju haft halsont, täppta öron och lite förkylning en tid, nu har det brutit ut en riktig vårförkylning och till dettta tror jag en pollenallergi!

Jag fick lov att igår kväll ta beslutet att jag inte kunde jobba idag när jag mår på det här sättet, även om jag kanske skulle kunna tvinga mig att orka skulle det inte vara schysst mot de andra på firman.
Dessutom ser jag ut som ett vrak med knallröda ögon svart under.

I går kväll tog jag ändå i ordentligt och började medicinera bort de allergiska inslagen av det hela och det är möjligen inte riktigt lika igångtriggat på kaskadraktionen i nysningar idag.

Nu verkar verkligen kroppen börja förstå att jag kan ta det lite lugnare eftersom den tillåter mig att bli sjuk, jag som aldrig brukar vara sjuk!
Men, hur som helst är jag glad att det brutit ut ordentligt för då kan man ju äntligen få bli frisk och stark snart!

Inte blev det några balkongmöbler köpta igår. Jag orkade mig inte ut genom dörren knappt.
Jag körde ändå in barnen till stan för Aikidoträningen och det är med stor stolthet jag nu kan säga att jag kan köra bil utan GPS till Mariatorget!

När barnen tränade travade jag lite långsamt runt på Götgatan och tittade (och nyste hysteriskt) på folk.

Det var ett fantastiskt väder och folk satt på uteserveringar efter jobbet med vänner och en öl och det såg så otroligt härligt ut!

Jag kände mig dock inte som en deltagare i detta härliga liv utan mer som en blek och eländig betraktare.
Snart ska jag börja delta i livet ordentligt!
Först ska jag bara göra klart processen, bli frisk och komma på fötter igen.

Kommentarer
Postat av: sweetmama

Stackare!
Förkylning och elände....
Själv tar jag mina pollentabletter varje morgon nu annars skulle jag inte stå ut. Men sen bor jag ju på "landet" också.
Hoppas du kryar på dig.
Kram

2008-04-24 @ 10:06:36
URL: http://www.sweetmama.blogg.se
Postat av: amonym

*skrattar* fö'låååt att jag skrattar men ser hur du går runt och nyser hysteriskt på alla....hua! Men det är ju kanske inte så konstigt att kroppen slår bakut.....den behöver lite tender, love and care! Så ta nu hand om dig ordentligt!
stor kram fylld av vitaminer, lugn och ro!

2008-04-24 @ 11:36:44
URL: http://amonym.blogg.se
Postat av: amonym

en sak till....kanske bättre med ett helvete i kraniumet än ett tomt kranium....eller kanske inte....önskar dig himmelsk frid i ditt kranium=)

2008-04-24 @ 11:38:02
URL: http://amonym.blogg.se
Postat av: Kraka

Se nu till att vila ordentligt så vi kan "skaffa ett liv" åt dig sedan. Kram!

2008-04-24 @ 12:01:43
URL: http://kraka.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Mötley Annika

Krya på dej vännen ,va kul att du gillar hur min blogg e upp pimpad...det e mest syster lizaloop som hjälpt mej men bilderna i listen har jag lyckats få dit själv :) ,jag kommer snart ner till s-holm men flytten blir i höst ! kram Annika crue

2008-04-24 @ 12:16:24
URL: http://motleycrue.blogg.se
Postat av: syrran

Hua! men kuddarna är bytta nu. Pengar kommer sen.
Kryp ner i bommullen GENAST!!!
Hjärtat hoppar volter! :)

2008-04-24 @ 12:30:59
URL: http://mariasfotovardag.blogg.se
Postat av: EsKa

Hej där, har faktiskt inte så bra koll på just bärbara eftersom jag inte äger nån själv. Men kolla netonnet, de brukar ha bra priser på det mesta.

Ej

Kunnig
Alltid

2008-04-24 @ 17:33:56
URL: http://eska.blogg.se
Postat av: ejmis

Ang flytten av bloggen så fanns det en liten ruta när jag skulle logga in där man undrade om jag ville flytta till den nya domänen.

2008-04-24 @ 18:59:44
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Maria

Stackars dig! Jag har gått till psykolog men slutade i samband med flytten,har tänkt att börja igen. Jag tar tabletter ,säkert de dyraste på marknaden och de hjälper en del, men min depression sitter djupt. Fick rådet av min läkare att jag skulle försöka med mindfulness,får se om det hjälper mig.Tack för dina råd! Kram Maria

2008-04-25 @ 07:49:32
URL: http://monmaria.blogg.se
Postat av: Camilla

Här är en till som vaknade förkyld i morse. Så tråkigt då det är ljuvligt väder ute, men man får sitta ute och sola lite och göra små lätta ansträngningar i helgen. :) Är i alla fall ledig! :)
Jaaa, hoppas vi kan ses i sommar, däremot ska jag åka med mannen på kenthelgen så jag kommer mycket hellre ner till dig en egen helt och träffar dig, kanske går på stan och så? =)
K R A M på dig och massor av krya på dig! Hur är det med brun-utan-sol-effekten? Fortfarande mörkt? =) Jag är lätt rosa av sol-naturelle.

2008-04-25 @ 08:04:42
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: annebelle

Nej, jag har egentligen inte flyttat så mycket. Bodde i Uppsala från 1983 till 2000 med avbrott för ett år i USA och ett år i Balingsnäs. När vi bodde i B hade jag min första fasta tjänst, i Trångsund, men sedan skulle vi få barn och då flyttade vi tillbaka till U-a. Sedan pendlade jag. Man har fasta tjänster. Nu har vi bott 8 år här och nu flyttar vi till Nyköping. Vi gillar också huset jättemycket men det är rätt mycket jobb med att sköta om det. Men det kommer att kännas vemodigt, det här huset har själ. Men nu får någon annan ta hand om det... :-) Jag är ledig i dag men vaknade av migrän. Blä. Nu har jag masat mig upp till datorn och en kopp the i alla fall...

2008-04-25 @ 10:45:50
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Andreas

Jag tror att hönan var först. Vem skulle annars fixa käk, packa gympapåsen, skjutsa till träningen och ta hand om kycklingbebisen? Det vore bara för grymt med ett ägg utan en riktig mamma.

Hoppas att du kryar på dig?

Andreas

2008-04-28 @ 23:17:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0