Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Nu är den riktiga vardagen igång igen.

Det märktes när man körde till jobbet i morse. Fullt med trafik och dåligt med lediga parkeringsplatser. Äldsta sonens första dag i skolan för terminen.
Ny fröken, den gamla tog ju tyvärr slut..nä, det gjorde hon verkligen inte, hon räckte mer än väl men tyvärr kunde ju inte hennes vikariat förlängas och en ny har nu tagit vid. Enligt en preliminär rapport har dagen gått bra för nya fröken och barnen vilket känns skönt.

Själv är jag lite lågt PMS:ig och vill gärna strypa samtliga medarbetare och medmänniskor men hämmar mig och samlar mitt äckelhumör inombords där det hör hemma.
Inget fel på mina medarbetare, det är bara inom mig denna känsla finns i PMS-tider.
Det har trots det varit en rolig dag på jobbet.

Nu i eftermiddag är det dax att få mina söner hem till mig igen.
Snälla J fixade så han kunde vara ledig idag då yngsta grabbens skola och fritids höll stängt för studiedag idag.

Är inte det märkligt att man måste ha det när skolan just ska börja när de kunde haft sina planeringsdagar förra veckan? Sådant fattar inte jag....
Någon lärare som kan förklara?

I kväll blir det riktigt vanlig vardag hemma hos oss. Fixa middag och sedan leverera minstingen på fotbollsträning, första för terminen.
Efter det blir det till att plocka fram kläder, se över tider på tåg och skolors aktiviteter och börja strukturera upp almanackan.

Det lär väl bli tidigt i säng i kväll eftersom vi alla skall prova att gå upp jobb- och skol-tidigt i morgon för första gången på evigheter.
Första gången för mig att skicka båda kidsen till skolan innan jag själv åker till ett förmiddagspass på jobbet. Skall bli spännande att se hur det går. Tidigare har ju J lämnat barnen när jag jobbat förmiddagspass.

Det ska nog gå bra. Nu kör det igång igen!

Utöver det börjar mina tankar dra iväg åt att börja renovera mitt kök....

Kommentarer
Postat av: Mor

Lycka till med dom "riktiga" kommande dagarna!

2008-08-19 @ 08:04:11
Postat av: amonym

Hoppas morgonen avlöpte väl idag! Förmodar att det har varit en tidig start.

Renovera kök är........hmmm......roligt när det är klar=)

Kram på dig!

2008-08-19 @ 08:10:40
URL: http://amonym.blogg.se/
Postat av: Socrate

Det där med studiedag i går hade vi här oxå och tyckte samma sak. Vi undrar även ibland varför man inte kan samordna studiedagar på dagis & fritids, så föräldrar med syskon bara behöver fixa barnvakt en dag och inte två. Snälla någon skolledare - förklara!

Håller med dig om att det är skönt att vara igång igen...människan är inte gjord för att bara "gå och dra". Rutiner och ordning är gott för både kropp och själ.

Tycker "the lost but now found friend" Socrate

2008-08-19 @ 08:59:41
URL: http://socrate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0