Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Nya livet är påbörjat.

Jag har gjort myteri mot befälet som styrt min kropp en tid: Befälet vars namn har varit  "Dålig kosthållning och total avsaknad av motion"!
Jag har ånyo återtagit ledningen över min kropp!

Det var verkligen nödvändigt!
Det slutade med 6 kg plus över sommaren bara på grund av att det satt en liten rackare mellan mina öron och smeksamt sade att det ju trots allt var synd om mig efter allt som senaste året bjudit och att jag då behövde njuta livets goda som kompensation, att jag inte kunde behöva ta så mycket ansvar... Superäckligt!

Jag kände under semesterns sista veckor att nu är det dax att ta tag i mej själv igen och sedan beslutade jag vilken dag det hela skulle inledas och det blev start i Söndags natt kl 24.00.

Det konstigaste av allt var när jag plötsligt fick en tanke i huvudet när jag satt och körde bil härom dagen: "Jag mår inte speciellt dåligt  längre... känner mig inte ens lite ångestfullt deppig!"

Okay, klart man har en kvarvarande sorg över allt och det kommer säkert alltid att finnas där men det känns som jag har återuppstått. Allt har gått bra!

Jag har börjar få perspektiv på tillvaron och kan ta in vad som händer runt omkring.
Jag mår helt enkelt bra igen om man får säga så!
(När man glömmer bort att man har det svårt i livet då  skulle jag vilja säga att man har ett bra liv igen!)

När jag kom till den slutsatsen så liksom bara kom det andra helt naturligt. Dax att focusera på fysiska hälsan och dax att styra upp allt i vardagen.
Har börjat med att skriva lappar över saker som ska göras i stället för att lägga onödig energi på att oroa mig för att glömma bort! Dax att uppdatera väggalmanackan duktigt!
Skönt att vara på G igen!

Har sedan i söndags natt alltså börjat äta GI igen och i måndags var jag ute 1 timme och stavgick själv plus gjorde 100 situps.
Hela kroppen ville protestera men tyvärr, det har den inget för!

I dag på eftermiddagen var jag och Syrran ute och stavgick och pratade glädje och mål i 1,5 timmar inkluderat 10 minuters meditation på "hennes klippa" vid sjön. Kan lova att det känns i armar och stuss efter gången men det känns bara riktigt bra.

J och jag har bytt tillbaka bilarna nu så att jag har min Saab igen. 
I Saabens cd-spelare satt Håkan Hellströms senaste skiva som jag inte lyssnat på på ett bra tag och det kändes fint att lyssna på honom igen. Kan bli varm och glad inombords igen!

Kommentarer
Postat av: C a m i l l a

Wow, vilken omställning! Din kropp kommer att tacka dig om ett par veckor, då den vant sig. :)

Jo då, Paris har jag varit till med tåg faktiskt, en gång med min mamma och en gång med min ex-man. Åkte även tåg Paris-London under tunneln då. Ett år åkte vi tåg i östländerna, typ Berlin, Prag och ett år Franska Rivieran. Supermysigt med tåg, men jag gillar bil bättre. Man kan ha mer packing och är "friare" med bil.

Men det är då själva f...n att jag inte ska kunna ge mig upp i ett flygplan... Grr! Jag VILL, jag SKA när jag känner att jag kan.

Ha ha... i går körde jag min lilla Peugeot för första gången på 2-3 dagar och där satt också Håkan Hellströms nyaste i stereon och jag höjde och blev glad. =)

Kram på dig och ha en fin dag. Hoppas yogapapperen dyker upp i dag. :)

2008-08-13 @ 07:03:14
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: britten

jag försöker och försöker lyssna på Håkan Hellström men ....nää det går inte...men får nog försöka igen såå många som säger att han är bra...ha en fin dag du fina

2008-08-13 @ 08:44:57
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Kraka

Den sorgen som blir kvar efter en skilsmässa lär man sig leva med och den förpassas med tiden till högen med livserfarenheter. Kram!

2008-08-13 @ 10:20:07
URL: http://kraka.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Anonym

Ser att Du har tagit befälet över det myteri som

har uppdagas på din "skuta"

Du går till angrepp som den bästa Lisbet Selander

Protester avslås,här är det bara hård träning

som gäller,tills allt överflödig barlast har dumpats i sjön



Kalle"Jävla" Blomkvist

2008-08-13 @ 18:08:32
Postat av: soffie

så bra blogg du har...

2008-08-13 @ 19:26:26
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Helena

Jag känner lite som du, att jag mår BRA igen. Har försökt analysera mig själv och situationen och jag tror det kan bero på att jag har spenderat så mycket tid med att må dåligt över relationen som inte fungerade, att vara rädd för att det ska ta slut och när det tog slut var det jobbigt att fortfarande bo ihop att vara rädd för hur barnen ska ta det hela osv. Nu när det är över, jag har överlevt, barnen mår bra och vi är fortfarande kompisar så är det lite så att även fast det fortfarande är tråkigt och jobbigt att det är slut så övervägen lättnaden över att inte behöva kämpa i motvind hela tiden det jobbiga.



Skönt att du mår bra!!

2008-08-13 @ 20:45:32
URL: http://helenasnackar.blogg.se/
Postat av: ejmis

Vi är många i blogg-världen som startat "det nya livet" nu =)

2008-08-14 @ 04:08:24
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: amonym

Bra jobbat! GI - jag är imponerad! Smygförsöker lite men.....det går inge vidare. Fast bättre lite än inte alls.

Så fortsätt nu med det nya livet!Go go go!

kram kram



ps Tänk om, hemska tanke, det är de 6+ kg som gör att du mår bra......??? Näeee så KAN det ju bara inte vara!

2008-08-14 @ 08:20:34
URL: http://amonym.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0