Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Står och spejjar ut....

Veckans enda lediga dag!
Usch, egentligen skall inte veckor se ut så här!
Har i varje fall lämnat mina gossar på sina destinationer och tog sedan med mig en kaffekopp till datorn!

Jag känner att jag varit i från datorn mer än jag har lust med, härjat runt med massa måsten men också legat och läst en del så det får väl betecknas som lite bra!

Denna dag känns som att den kommer bli super men inte ledig!

Jag har under min bloggstund här på morgonen samtidigt städat pojkarnas rum. Om en liten stund skall jag in i duschen och hyfsa till mig då jag skall ut i RL och få träffa min livscoach igen!

Det var verkligen länge sedan men det har vi gjort på flit, han tycker att mina vingar skall börja bära och som vanligt får jag hålla med honom, han har rätt!
Han har alltid rätt även om jag tycker sanningarna är skrämmande ibland!

I dag vet jag inte riktigt vad vi skall prata om, det känns som jag nu klättrat upp på det stora berget och står på toppen och spejjar ut över det som jag inte tidigare riktigt kunde se.

Jag vet inte vilka vägar nedför berget som kommer att bli mina (men det vet man ju sällan i förväg) men jag vet att vägen nu leder framåt.

Vad skrev jag härom dagen? Att botten var nådd?
Jag tror jag menade att toppen var nådd!


Jag har klättrat upp hela den långa vägen uppför berget av rädslor. 
När man tog en rädsla i taget så visade de sig alla vara hanterbara men som ett berg sammanlagda oöverlevbara.
Tur att min coach inte läser den här smörjan, han kanske hade ordinerat "tröjan" då :-)


Kommentarer
Postat av: Monika

Det behövs allt bra mycket mer för att "tröjan", eller LSPV som det heter, ska bli aktuellt. Jag träffar ju en del individer med psykisk ohälsa när jag utför mitt extraarbete. Du är frisk och på väg framåt! Önskar dig en riktigt bra dag och akta dig för telefonen (du förstår nog varför när du läser min blogg). Kram!

2008-02-07 @ 11:31:13
URL: http://kraka.zoomin.se
Postat av: Veronique

Du kommer klara dig fint, Borthy! Allt ordnar sig till slut. Så är det faktiskt. Och du är en toppentjej, så allt kommer ordna sig för dig!
Och jag ska i alla fall hjälpa dig till en liten topp! Papiljott fotografier och annat snyggt! Ett helt fett album! Jobbar du någon natt nästa vecka? Jag kör mån, tis och sedan hela helgen.
Kramisar

2008-02-07 @ 12:42:00
URL: http://godiscoominya.blogspot.com
Postat av: Camilla

Härligt att du klättrat upp på berget nu och kan se olika stigar där nedanför! :) Jag tror inte att coachen skulle ordinera tvångströja om han läste din blogg, jag förstår precis hur du menar.
Jag känner också mig på toppen av berget nu, mycket positiva förändringar som händer hemma. :) Däremot har jag en j-a migrän i dag, men det är väl smällar man får ta.
Kram från en (ännu uslare) bloggare...

2008-02-07 @ 15:03:55
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0