Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Fortfarande överrumplad över gästerna!

Oj, jag blev minsann lite överrumplad , hade några hundra gäster drygt på bara några få timmar men nu tror jag det är över och kvar är jag och ni mina vänner!

Jag blev lite stressad, kunde inte tänka klart undrade vad jag skulle skriva om, det brukar ju inte direkt vara mitt problem....

Men sedan tänkte jag att de som tittade in, alltså de där 200 tillfälliga gästerna nog till allra största delen utgjordes av  yngre som trodde jag var en ny modebloggare och de blev lite besvikna och skyndade härifrån när de såg jag var en aldelles vanlig skriva-av-sig-bloggare eller vilken kategori man nu hamnar under?

Jag tror jag bloggar bäst i det lilla formatet i ni mina kära vänners lag. Jag är så glad för var och en av er!

Har nu anlänt till nattpasset. Ska försöka landa lite.

Kommentarer
Postat av: maria

Jobba lugnt!
Natti natti.

2008-01-01 @ 22:56:55
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Socrate

Känns så för min del oxå - alltså att antalet läsare inte är det viktigaste. Ungefär som i livet i övrigt är det bättre med några få riktiga vänner än en massa flyktiga.
Kom just hem från försenat julfirande hos svärmor, med svågrar, svägerska, barnens kusiner m fl. Förseningen berodde på magsjuka hos svägerskans familj hela julhelgen. KUL KUL!
Trevligt i kväll i alla fall!
I morgon tror jag att det blir "åter till verkligheten" efter jul&nyår (hoppas det i alla fall - vill gärna ha real life tillbaka utan alltför stort dröjsmål).
Ska göra en ny attack med frugans julklapp i morgon, dvs. försöka att byta de där fastlåsta bromsklotsarna som inte vill släppa, trots allehanda sprayer och undermedel...Håll tummarna!

//Socrate

2008-01-01 @ 22:58:45
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: A

Tyvärr har jag åkt upp en bit på listan nu.... Jag försökte att inte skriva så många inlägg idag men jag har ju fått "miljoner" kommentarer idag... Det påverkar också. Men i morgon jobbar jag hela dagen så då kanske jag åker ut=) Är så jobbigt att vara där för man hinner inte riktigt med alla kommentarer.

2008-01-01 @ 23:45:37
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: ejmis

Jag jobbar också i natt...just nu skriker kroppen efter sömn...som tur är så får jag snart min efterlängtade vilotimme.

2008-01-02 @ 03:29:35
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0