Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Härligt!

227650-990227650-989
När klockan ringde nu kl 16.00 låg jag först och drog mig en stund, kollade lite i IKEA- och MIO-katalogerna, bara insöp miljöer och inspirerades. Oj vad man kan ögonshoppa!

Min bok har jag förresten läst ut i helgen, det tog inte många dagar och det ser jag som ett sundhetstäcken hos mig, riktigt bra.
Nu tänker jag väl inte direkt höja boken (Matilde av Denise Rudberg) till skyarna, den var lättsam och trevlig men jag har aningen svårt för sådana där överklassmänniskor. Alltså inte människorna men fasonerna och värderingarna.

(Ojdå vad jag lät missunsam där då? Självklart missunnar jag ingen sina pengar och livsvillkor när de är goda men jag har svårt att känna samhörighet med en ensamstående morsa utan arbete (sagt upp sig) som efter ett blixtinfall bara låter hushållerskan packa ned det nädvändigaste så man kan ta privata hellikoptern till fjällen eller köpa flygbiljetter och sticka till Mallis som om det var bussen till Farsta!....jag tror de flesta förstår vad jag menar här.)

Nu känner jag att jag vill läsa mera, börja sluka rent av och snart skall jag vara lite mer nogräknad när jag väljer litteratur. Kanske inte redan men snart.

Sen gick jag i varjefall en sväng till köket och fixade kaffe och ett par rostade. Tog med mig det till datorn och startade upp datorn.

Jag blev så varm och glad över att se alla besök jag haft när jag sovit och era kommentarer om att ni var glada att just lilla jag var tillbaka!
Tack allihopa, jag är också glad och jag hann sakna er allihop!

Tänk vilken vana det blir att sköta om och skriva sin blogg, reflektera lite dagligdax och besök sina vänner.
Även om man inte träffat sina bloggväner så har de kommit att bli en fin del i ens liv.

Nu lite vardagsbestyr!

Kommentarer
Postat av: Mötley Annika

jag håller med dej bloggvännerna är en fin del av våra liv *L* önskar dej en trevlig kväll kram crue Annika

2008-01-30 @ 17:42:42
URL: http://motleycrue.blogg.se
Postat av: britten

godmorgon min fina bloggvän !

Vad roligt att du känner för att läsa lite, det finns en uppsjö av goda böcker just nu.

Ja jag tycker också det känns som man fått fina vänner på bloggen.

Tänker ibland att jag ska sluta blogga för att jag inte har nåt att tillföra längre , men sen går det nån dag och så sneglar jag mot bloggen igen.

ha en fin kväll !

2008-01-30 @ 18:15:03
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Socrate

Håller med dig angående överklassmänniskor...det är inte det att man missunnar dem sitt välstånd men vissa manér är retsamma...vad jag nu menar med det??
Vilken läcker reklamlänk som låg över kommentarerna "Glad hud" stod det och det önskade jag mig nästintill mest av allt, för det är ju mitt lilla problem i livet...har dock haft det ganska friskt och bra sedan jul men de senaste dagarna har man börjat återgå till sitt "rätta jag" igen oche det känns alltid lite deppigt.
NOG DEPP!
Ha en skön onsdaxkväll! // Socrate

2008-01-30 @ 19:21:27
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: Junitjej

Visst är det kul att bläddra i möbelkataloger!

2008-01-30 @ 20:51:57
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Monika

Men visst vore det liiite roligt att ta flyget till Florens istället för Farsta eller åka till Berlin istället för Begshamra....
Just nu är jag utmattad, har nyss kommit hem och skulle vara glad om jag orkade göra resan (på ca fem meter) till köket och fixa nägot att äta.
Självklart kunde jag inte låta bli att köpa ljus fastän jag har så många redan.

2008-01-30 @ 22:22:42
URL: http://kraka.zoomin.se
Postat av: amonym

Menar du att du packar själv när du åker till Mallis eller fjällen.....va!?;) Ja nog är det en annan värld alltid. När man var yngre kunde man mer bli förförd av berättelser om "den världen".... det har inte riktigt samma dragningskraft nu..... Om du vill läsa om "den världen" ur en liten annan synvinkel så är Jan Guillous (herregud hur stavar han egentligen ser ju hel skumt ut) Tjuvarnas Marknad (tror jag den heter) ganska bra och lätt läst.
kram kram

2008-01-30 @ 22:22:49
URL: http://amonym.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0