Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Indikatorblommor och studiekaraktär!

Nästan alla mina blommor sympatiserar med indikatorblomman nu eller har transformerats till att själva bli indikatorblommor konstigt nog, alla utom dom som borde ligga på dödsbädden och de är julblommorna, de lever åtminstone halvhjärtat tyvärr!

(Indikatorblomman är den blomman som snabbt lägger sig ned när alla blommor behöver vatten. Den reser sig lika snabt igen om man sköter detta!)

Med andra ord, jag har tänkt jäkligt länge nu att blommorna borde få vatten, bli duschade och lite omskötta!

Konstigt nog har detta intresse tagit sprudlande fart hos mig just denna morgon! Plötsligt har jag en helt enorm drivkraft och önskan att få städa som en galning och göra allt det där lilla extra!
Varför????

Jo, det är ju inte så svårt att räkna ut!
I dag jobbar jag eftermddagspass och i morgon är det dax för min instruktörsutbildning i hjärt- lungräddning på barn.
Det säger sig ju självt att jag har en del studiematerial kvar att läsa in!

Min karaktär och min tidsuppfattning och jag har meningsskiljaktigheter!

Nån jäkel i mitt huvid säger att boken inte är så tjock och att jag visst har tid att blogga och städa lite, du klarar dig alltid bra på något sätt ändå i skolsammnhang!
En annan men mycket svagare liten del av mig säger...men boken måste trots allt läsas!

Nu har vardagen börjat igen och i morse var det helt omöjligt att tänka ut vilken veckodag vem har gympa på och vilka saker som borde följa med till skolan.

I morgon efter kursen skall jag sätta mig  här vid datorn och göra ett nytt veckoschema!
Jag lär mig visst aldrig när det är udda veckor bad på fredagar, jämna veckor skridskor på tisdagar, sovmorgon här och sovmorgon där...för vem?
Jag har nog med att hålla reda på vilken veckodag det är, det är inte alltid så lätt när man jobbar helger och nätter...det blir liksom ingen struktur!

TV-rummet är nu på morgonen exemplariskt städat, likaså hallen. Nu lutar det åt en dusch och sedan en kopp kaffe och några kapitel i boken.
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: tyska Anja

God morgon!
Sitter med ett kaffe framför datorn och tänker: vad skön kan livet vara när man har ledig!! :-)
Igår hittade jag en sida i nättet, var man kunde analysera själv sin handstil!!... Jag är impulsiv, står inte så gjärna i medelpunkten och verkar lugn... jaså!?
Kram, Anja

2008-01-07 @ 11:15:52
Postat av: Tierra

Hej vännen !

Njae... ensamvarg är nog fel uttryck... och dessutom så behöver jag ju mina kollegor på jobbet för att vi tillsammans ska kunna utföra vissa arbetsuppgifter... med nuvarande antal "resurser" kan vi inte hantera någonting...

Jo, det är min hund... en 7 år gammal Golden... snäll så han är dum... ingen vakthund precis... ;-)

Bensinpriset... jo, dels ligger ju dollarpriset per oljefat högt ($100 häromdagen) och så fick vi ju en ökad skatt med 29 öre per liter från årsskiftet...

Ha en bra dag !

Varma hälsningar, Tierra

2008-01-07 @ 11:16:48
URL: http://filmjolk.blogspot.com
Postat av: A

Hej. Det är ett konstigt jobb jag har... Vi har fritids också, för ungdomar över 12 år. Då tillhandahåller inte skolan fritids längre och våra ungdomar klarar sig inte själv. På loven har vi utökad verksamhet och får in vilka tider som behovet finns. Men alltid är det samma sak....Det kommer ingen och de ringer inte heller=O Blir knäpp. Idag var det visserligen en som var sjuk och det kan man ju inte hjälpa, men den andra hade glömt. Vi har inte övernattningar varje dag, är ett litet ställe bara. Det sägs ju ofta att föräldrar med handikappade barn är så duktiga, men vi har nog fått alla rötäggen..... Fast alla är inte sådana tack och lov.

2008-01-07 @ 13:06:17
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: Camilla

Ha ha ha... du ÄGER! =) Hoppas det går bra på utbildningen i eftermiddag vännen!
K R A M!

2008-01-07 @ 13:40:26
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: maria

Gomorron o gonatt! :)

2008-01-07 @ 14:17:32
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Lisa

Såna blommor är bra, de ser verkligen heldöda ut åsså ger man dom vatten och popps så är de fina igen!!!

2008-01-07 @ 16:30:31
URL: http://www.lizaloop.blogg.se
Postat av: Andreas

Jag har två fredkallor som indikatorblommor. De säckar flera dar innan de andra, men reser sig alltid igen som gröna vippmuggar.

Vill man ha en engångsindikator är rumsasken att rekomendera. Den protesterar inte bara genom att säcka ihop utan kastar glatt av sig alla sina gröna kläder så fort den varma sköna torrperioden visar sig.

Lycka till med plugget.

Andreas

2008-01-07 @ 18:38:33
Postat av: Ulla

Jag kommer ihåg från studieperiod att när det var något som behövde läsas in, så hittade jag alltid på något annat att göra i hemmet. Så rent vårt hus var då har det aldrig varit efteråt *L*

2008-01-07 @ 19:43:46
URL: http://www.ulla67.blogg.se
Postat av: britten

Fredskallor och orkideer är snart dom enda BLOMMOR JAG KAN HA..NÄR VI ÅKER UPP TILL NORRLAND IBLAND 10 DAGAR SÅ GER ALLA ANDRA UPP...LYCKA TILL MED DITT STUDERANDE HOPPAS DU KAN HITTA LITE
STUDIERO NU IALLA FALL TROTS BLOMMOR OCH ALLT SOM POCKAR PÅ DIN UPPMÄRKSAMHET

hA DET GOTT OCH LYCKA TILL

2008-01-07 @ 21:38:31
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Socrate

Appropå att vara "veckovill". Vi har nattsuddat hela jul&nyårshelgerna och varit uppe till både 2 & 3 och sovit till framåt lunch. Straffar sej nu när vi ska försöka vända åter till normal tideräkning igen. I morgon börjar frugan och äldste sonen skolan på allvar igen och på onsdag de tre andra.
Då bör vi ha återvänt till normal Greewichtid...få se hur det går...
// Ha de bäst ---Socrate

2008-01-07 @ 21:41:46
URL: http://socrate.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0