Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

"Allting som jag vill kan jag göra!"

"...Om man är positiv som fan så går allting bra!"


För några veckor sedan frågade Kraka om jag ville hänga med på Uggla på Skansen. Just denna dag kändes det som, Visst! kan jag väl göra även om det var ett ansenligt antal år sedan jag avgudade honom så kunde det ju vara en kul grej.
Sedan kom då alltså gårdagen och det var en helt vanlig dag på jobbet fast lite extra kul faktiskt eftersom jag hade lite roliga arbetsuppgifter dagen till ära. Kan ändå inte säga att jag direkt var sugen att dra in till stan efter jobbet...

Men, som så ofta! Det blev en toppenkväll! Vi möttes, Jag, Kraka och hennes 2 kompisar på T-centralen kl 17.00 och gick till Jensens Boeufhouse och åt.
Jag tog en Rumpstek model stor med dubbel vitlöksmör och deras fantastiska pepparsås. Till efterätt kaffe med jorgubbar, chokladsås och mjukglass.

Sen tog vi bussen till Skansen. Där köpte vi en flaska vin att dela på men vi åkte genast fast av de grymma vakterna som ansåg oss vara i det hulliganiaste laget för att få ansvara för en vinflaska inne på området.... ( Vi hade köpt den där inne på området och vi var nyktra!...men vakterna hade väl inget annat att stå i än att haffa fredliga tanter kan man tänka...)
    

Utan några som helst förhoppningar knallade vi i den sköna varma kvällen ned till scenen just som Amanda Jensen öppnade som förband!

Hon var riktigt bra faktiskt och man kan inte direkt säga att man behövde armbåga sig fram till scenen, det var fullt med folk men gemytlig stämning och ...inte så trångt, man kunde stå på sina egna fötter och andas sina egna andetag.
(Jag kan väl tycka att till och med jag har brunare ben än Amanda men, okay, hon var riktigt duktig på att sjunga! :-D)

  
Sen kom alltså Uggla! Han är ett riktigt proffs! Fatta hur länge han räckt!
De killarna som stod brevid mig och hoppade och skrek var 16 år. De var inte ens födda när jag senast var på en Ugglakonsert i Globen...och innan det, jag vill inte ens tänka på det, hur grym var inte Uggla i Eskilstuna folkpark...då för länge sedan... :-D



Hur som helst! Alla kunde hans låtar och han blandade gammalt och nytt!
Han sjöng dessutom förvånansvärt bra, han har inte tappat en gnutta av sin röst även om tonvalen i bland är "karaktäristiska" för honom.

Han var helt enkelt kanonbra denna kväll på Skansen och eftersom jag stod så nära så kändes det som om jag satt i en fåtölj hemma i hans vardagsrum och lyssnade när han sjöng Karaoke ungefär, som om man fick återuppleva då för länge sedan! (Nä, det är korrekt uppfattat, jag har inte varit hemma hos honom!)

  
Kändes nästan som han såg just mej där i sina solglasögon...men det förstår jag ju att han inte gjorde
:-D...liksom...
"-Tjena Borthy! Du, vi snackar om konserten på bloggen sen va? Kul att du kom hit!" (fast han har ju slutat blogga tyvärr...)

Jag har bara en sak att klaga på och det var att han inte hann byta om till skinnbrallorna som det anstår den stjärnan...han gled alltså in på scen i mysbyxorna!
Avdrag för det, även om jag gillar mysbyxor så tycker jag inte rockstjärnor skall ha det när de jobbar!


Jag tog en väldig massa bilder med min lilla pocketkamera som vanligt och denna gång provade jag också att spela in lite låtar med videofunktionen då jag ju stod så nära men jag här ingen aning om hur man lägger ut det här?
Skulle vara jätteroligt att visa er "Trubaduren" som jag fick en fin-fin video på till exempel!
Nåväl, det var en riktigt trevlig kväll, nu igen! jag har ganska många av dem nu tycker jag!

Tror inte någon kan komma och påstå att jag inte har väldigt blandad musiksmak?

Alla bilder i detta inlägg är naturligtvis tagna av Borthy :-D

Kommentarer
Postat av: Kraka

Grymt fina bilder!

2008-07-25 @ 11:57:35
URL: http://kraka.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Camilla

Wow! Vilka häftiga bilder! :) Jag hörde någon till som varit på Uggla och som blev jäkligt positivt överraskad över att han var så himla bra! Uggla är ju Uggla och har gjort hur många hits som helst. Jag tror du stod lika nära som jag på Hellström, typ 3 rader från scenen. Lika stod jag på kent i Gävle. Konserten får ju en annan dimension då man nästan har ögonkontakt med den som uppträder och ser varenda liten rörelse.

Du har mail!

Kramar!

2008-07-25 @ 13:15:48
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: annebelle

Jag gillar Uggla, tycker han är skön som har sin stil och gör sin grej.

Önskar dig en skön semester, sen semester är det bästa tycker jag.

2008-07-25 @ 17:06:26
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Cyberspunken

Avis... e jag!

Min dotter kom iväg på den allsångskvällen, själv jobbade jag, synd.. Uggla e ju rätt cool :-)



2008-07-28 @ 12:25:06
URL: http://cyberspunken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0