Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Mina 32:a juli-dagar!


Just nu gör cancerfonden (jag tror åtminstone att det är de...) Sverige uppmärksammat på att cancer finns.
De berättar om hur människor som fått cancer får större insikt av varje dags betydelse och kan tydliggöra den, carpe diem. Att allt man kan önska sig är en till dag i sitt liv med sina nära och kära.
Just den här kampanjen berättar om att man skulle få en till dag i sitt liv, den 32:a juli och vad man i så fall skulle göra med den.
Jag tycker det här var bra tankar som fått mig att tänka efter även om man inte klarar att leva sitt liv i den eftertanken precis jämt.

Det jag vill komma till är ändå att när jag låg på Örebro camping Gustavsvik i strålande solsken med mina glada barn badandes brevid så kände jag att det här var mina extradagar.

Jag kände för första gången på så länge att jag var lycklig och harmonisk och stark, jag klarade mig helt själv, gjorde det jag önskade och ville.

Vi valde att inte åka så långt eftersom vi bara skulle kunna vara borta 3 nätter då kidsen ju skulle (idag) åka med J till Spanien.
Vi åkte alltså till Örebro.
Där finns ett stort och fint inomhus- och ett utomhusbad som hänger i hop med campingen.

A tog 2 bilder på mig och jag känner mig tvingad att blogga dem båda (om än i minsta skalan) då den lilla fotografen gav mig både ris och ros...
 
På den påklädda bilden tyckte han jag såg gravid ut och på den lättklädda tyckte han jag såg ut som en muskelknutte med magrutor (... men det var väl för att jag precis när han tog kortet hoppade upp och satte mig där på kanten)!

Av barn får man höra sanningen ..he he... eller? :-D
... fast i det här fallet måste jag nog dementera både graviditet och magrutor tyvärr! Tänk vad lite motljus kan göra för solbrännan förresten :-D


Vi hade åkband hela tiden så vi åkte hej vilt i det fina badet.
Barnen badade 9 timmar på raken första dagen. Jag fick en del egentid vid utomhuspoolen i solskenet så jag kunde ligga och läsa pocketar.

( Det finns gränser för hur mycket en vuxen kan bada i äventyrsland och barnen börjar nu vara så stora att de kan bada lite själva också...men jag är också välbadad och ordentligt nässköljd och hållfasthetsprövad i höfter och annat, man blir verkligen mörbultad i sådana aktiviteter).

Som vanligt hade jag ju gränslös tur och solen sken kroniskt utom på tältet som vi lyckades ställa i dygnetrunt skuggas under ett stort träd.

Kommentarer
Postat av: Janne

Jag har ju sagt,flera gånger, att du är bländande vacker både med o utan bikini. Med bikini ger en annan dimension liksom hehe

2008-07-04 @ 13:50:12
Postat av: Mor

Mycket trevliga bilder och det syns att ni har det skönt.

2008-07-04 @ 15:06:28
Postat av: Borthy till Janne!

Jag vill å det varmaste tacka för dina sköna ord! Hade de kommit från någon annan jag inte känner hade jag nog haft svårt att ta dem på allvar och tycka att de var okay och troliga men när jag vet jag att de är från dig då vet jag att de är sanning och jag suger åt mig! Kram he he... jag har minsann sett dig i rosa badbrallor också...glöm inte det...

2008-07-04 @ 16:10:55
URL: http://borthy.blogg.se/
Postat av: A

Åh vad det ser härligt ut..... Du är verkligen strålande vacker =)

Jag har också funderat på den där 32:a dagen och kom fram till att den ska spenderas med familjen.... Fast mitt liv ofta är tråkigt lever jag det nog som jag vill ändå =)

Ha det gott..... Kram

2008-07-04 @ 16:52:21
URL: http://amittilivet.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vilken mysig resa!

Hade jag varit du hade jag satt den där magrutebilden i stort format, du såg ju ut som värsta vältränade myskelbyggarbruden! =)

Jag ska försöka logga off lite och blogga off lite nu några dagar, om jag kan...

I dag har vi haft kanonväder här, äntligen sommarvärme!!!

K R A M!

2008-07-04 @ 18:13:57
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Talle & Henke

Nu har vi kollat på din bikinibild. Du är en riktig läckerbit!

2008-07-05 @ 15:05:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0