Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Några vanliga tankar i ett vanligt inlägg.

Ja men riktigt så illa är det inte som jag kände mig härom dagen, att jag ville vara bara en korvstekande tvättande gammal morsa...även om jag längtar väldigt mycket efter mina små grabbar nu.

Snart 3 veckor utan mitt vanliga liv där jag känner min roll och vet förväntningar på mig, helt enkelt känner referensramarna och där jag har en given plats.
Jag behövde det där dygnet helt för mig själv bara.

På kvällen då, efter att jag skrivit sist kunde jag inte sova alls. Jag låg vaken absolut hela natten och vred mig i varma täcken och ångest över detta att jag inte kunde sova och skulle upp strax efter klockan 05.00.

När sådana tankar väl börjat är det rent hopplöst att bli av med dem. ....Om 3 timmar ska jag upp, tänk vad tröttt jag kommer vara... nu är det bara 2 timmar kvar.... och sedan somnar man till en halvtimme innan klockan ringer och är ett totalt världskrig.

Vid 2-tiden på natten reste jag mig upp ur sängen och smög mig diskret, i det närmaste naken ut på balkongen och slog mig ned på dess golv för att totalt kyla ned mig och börja om men det var en natt som inte var speciellt kall utan bara skön så det projektet gick inte heller så bra men det var lite mysigt att sitta där och känna in den nu redan faktiskt ganska mörka natten.

Nästa morgon, alltså igår var ju inte rolig på jobbet, jag var trött och slö men som tur var var det lugnt.
Kunde flexa ut en timme tidigare och åkte raka vägen hem och somnade som en klubbad säl (fast så får man väl inte skriva? ...men det heter ju så!).
Hade ställt klockan på en timme senare då Kraka kom hem till mig för att vi tillsammans skulle åka på grillfest i Tyresö.

I Tyresö körde jag rejält vilse efter att vi varit i centrumet för att införskaffa blommor, hur man nu kan köra vilse där men tillslut kom vi till målet och hade i goda vänners lag en mycket trevleg kväll!

När Kraka och jag kom hem till mig igen satte vi oss i soffan med var sitt glas vin och så pratade vi lite ditten och datten till långt efter midnatt. Hon sov över hos mig då hon skulle börja jobba här i krokarna klockan 07.00.
Jag hade turen att få byta till ett kvällspass på firman, det är därför jag nu kan ligga här i sängen och gona mig med en kopp kaffe och skriva ett blogginlägg om ingenting!

Bara några få dagar kvar till min semester nu! Längtar!

Kommentarer
Postat av: EsKa

Vad kul, då kan jag återigen stalka dig utan att behöva drabbas av trojaner. ;-)



EsKa

samlar sig och

Känner lättnad eftersom

attacken nu är över..

2008-07-23 @ 16:47:04
URL: http://eska.blogg.se/
Postat av: kicki

Ha en go semester när du får den...jag sticker till Österrike med gubben och en av döttrarna med kille imorgonbitti, vi bilar ner....lite goa vandringar framför oss...kramen

2008-07-23 @ 21:20:34
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se/
Postat av: Anna

Hoppas du får en trevlig semester ;-)

2008-07-23 @ 22:07:54
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Kraka

Tack för nattlogi och vin! Och tack för trevligt samarbete ikväll! Jag blev riktigt uppiggad även om nog inte du var den primära orsaken till att jag mådde så bra. :-)

Kram!

2008-07-23 @ 23:18:28
URL: http://kraka.zoomin.se/blogg.html
Postat av: britten

hej min vän...



Tillbaka i Sthlm nu igen, önskar jag du får en skön semester..och du man KAN köra vilse i Tyresö...

2008-07-24 @ 08:02:52
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Camilla

Have a nice trip! Finväder och allt... kan inte bli dåligt då!

Kram!

2008-07-24 @ 08:25:57
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0