Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Nu får det vara nog med bloggpaus!

Vilken paus det blev! Jag är helt slut :-D!
Har haft fullt upp hela veckan med massor av trevliga nöjjen och aktiviteter mellan arbetspassen.

Kan nog faktiskt till och med gå med på att jag behöver och vill ta det lite piano med livet nu....

Vaknade i morse med tankar (efter ytterligare en lång natt bland vänner med festligheter) att jag är mogen att softa ned lite....lyssna lite till mig själv.
Längtar nu äntligen efter att få vara ensam....jag menar inte att jag inte uppskattar alla mina fina vänner men just nu behöver jag och vill vara själv i lugn och ro. (Härligt att äntligen komma till det stadiet att jag längtar efter ensamhet!)

I går började jag titta lite på Maiden-bilderna från konserten. Många var väldigt suddiga och hellre än bra men ett inlägg här i bloggen är på gång....och det var en helt fantastisk konsert och upplevelse!

I går beställde jag och kollegan, tillika väninnan P en resa till Egypten med mina söner! Det skall verkligen bli häftigt att få komma dit på semester när Sverige är som mörkast och tristast senare!

Nu är det jobba som gäller men i morgon ska jag blogga igång igen! Vill inte att mitt liv bara rinner på i 120 som det gjort en tid nu. Minns ju knappt vad jag hunnit med när jag inte bloggat det!

Kommentarer
Postat av: Mor

Du kan inte ta det lugnt!!! Det är bara så!!!!

Förstår bara inte varifrån Du får din energi? FRÅN MEJ KOMMER DEN INTE! "Kära Far" tar åt sej lite, åtminstone från den tiden då han var yngre.

2008-07-20 @ 18:52:40
Postat av: Camilla

Du skulle också behöva 2 veckor mitt ute i nowhere på Fårö i en stuga. Jag varvade ner fullständigt och känner mig för närvarande som en vandrande zombie... om nu det är något att eftersträva?? :)

Nä, lagom är bäst va?

Kramis!

2008-07-20 @ 21:49:46
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Camilla

Nu har jag läst ikapp mig på dina inlägg under tiden vi var isolerade på en ö... he he...

Du verkar ha haft mysiga veckor. Ska beställa den där boken både du och syrran fick afasi av.

Men gäääääääsp vad dött det är på bloggen nu. Ska stänga av och gå ut och ta en frukost på altanen i solen (!), det skulle bli regn i dag...

Mannen börjar jobba i dag och jag är ledig en vecka till, sedan börjar allvaret igen.

Kram!

2008-07-21 @ 09:55:56
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Kraka

Yin och yang, aktiviet oc vila. Det gäller att hitta balansen. Efter intensiva perioder av sociala aktiviteter behöver i alla fall jag lika mycket tid ensam.

Vi får höras under dagen/kvällen. Kram!

2008-07-21 @ 10:48:23
URL: http://kraka.zoomin.se/blogg.html
Postat av: vivan

Du kommer att hitta balansen...tro mig...man vill bara göra så mycket på sommaren...snart blir det mörkare på kvällarna..(inte än men vi är på väg)

och då blir inte kraven så höga...tex...laga mat i trädgården...springa på alla sommarreor...ligga hela dagarna på stranden..ja det blir skönt.....kramiz:)

2008-07-21 @ 13:59:41
URL: http://vwellermo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0