Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Upplever sommarnatten genom fönstret.

Det härliga vädret fortsätter helt mirakulöst! Man vänjer sig fort och glömmer uppskatta det! Alla är så solbrända och ser glada ut, kläderna är tunna.
Plötsligt så lever svenskarna igen! Hoppas så att vi får lite av det här över hela sommaren!

Nattjobb på firman även inatt för mig. Fönstren står öppna och vi hör personalfest med livemusik på avstånd.

Mitt förra inlägg måste ha varit ett riktigt djupdyk i trött-ruset, jag fattar inte själv vad jag skrivit om :-D, vilked jädra dum-bladder!
Tror jag tar bort skiten innan fler läser... èller så får det stå kvar som ett tydligt tecken på skit man kan häva ur sig. Vad skulle jag ha för sår att slicka t ex??? Man kan ju undra... och jag är inte ens PMSig :-D
Det fanns bara en sak med förra inlägget som var riktigt bra och det var låten som ligger sist, den är riktigt känslig och fin!

I går kväll blev det inte så mycket gjort.
Jag var i väg med killarna på Scoutavslutningen men sedan var det bara att sticka iväg hit till jobbet igen. Nu är det sista natten för denna perioden.

Kommentarer
Postat av: syrran

Fast jag tyckter det var bra inlägg! Du ville markera i ditt liv ett avstamp Mot Det Nya. Fast det ser jag att du gör här också!

Think Prim!! :)

2008-06-04 @ 05:54:08
URL: http://mariasfotovardag.blogg.se/
Postat av: Socrate

Hej Borthy. Var inte för hård mot dej själv - ibland behöver man "släppa ut lite och lätta på trycket" - skönt att man kan ta bort och ändra/ångra dock.

Jag kopierade min kommentar hos Tierra som även innehöll en del till dej. Så här stod det:



Två dagar kvar för oss. Sonen har dock tillbringat senaste veckan med diverse fester och sånt för att riktigt fira studenten - efter att betygen satts.

Den obligatoriska skylten med barnet som liten är köpt, björkar, ballonger och annat pynt ska fixas i morgon. Frugan lägger ner hela sin själ i att hemmet ska vara i topptrim för gästerna - jag bromsar lite, mest för att hon inte ska tuppa av av utnmattning.

SKA BLI KUL! Fösta studenten av förhoppningsvis 4...

Nästa kommer om 3 år, sen om 11 år och lillasyrran om 13 år (hon slutar dagis snart så...), så vi hinner "samla lite i ladorna" och hämta oss mellan varven.



På tal om egna studenten, Borthy, så hade man knappt nåt sånt "på min tid". Gick på teknis i Jönköping och man hade inget sånt där och då 1979. Annat är det idag tror jag. Det fanns bara kanske 8-10 tjejer på skolan, så det var en annan uppdelning då, på -70-talet.

Om jag saknar studentemössan? Njae, får nog bli svaret idag. Hade säkert varit kul.



Ha de säger vännen Socrate

2008-06-04 @ 10:20:38
URL: http://socrate.blogg.se/
Postat av: Tierra

Hej vännen !



Jag hann ju visserligen inte se vad du skrev i dett förra inlägget... men ibland måste man få häva ur sig allt elände och tycka synd om sig själv även i bloggen... men visst, jag kan förstå dig när det gäller att ta bort det... många gånger jag haft de tankarna också... och det är ibland extremt jobbigt att trycka på Publicera-knappen...



När det gäller låten... jag älskar Lars Winnerbäck... hans texter är bara så bra och det finns många bottnar i dem att funder kring... skivan "Daugava" går ofta varm i bilstereon... och många tårar har fällts till toner och texter... ofta ensam på en avtagsväg eller parkering... senaste 2 åren...



Jag kämpar vidare... jag gör verkligen det... fär jag måste... om jag ska överleva... alternativet är att långsamt försvinna... och DIT vill jag inte...



Sköt om dig och massor av varma hälsningar, Tierra

2008-06-04 @ 12:23:46
URL: http://filmjolk.blogspot.com
Postat av: Camilla

Äsch, jag tyckte inte att det var så flummigt skrivet, jag känner igen mig i flummet i alla fall - sedan om det är normalt eller inte det är ju en annan fråga.. ;) Ledig i morgon inför helgjobb, skönt! En stor sol har de lovat också. Najs!

K R A M!

2008-06-04 @ 21:36:43
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0